2777
2789
عنوان

خیانت بابام

5620 بازدید | 114 پست

چند روز پیش بابام اومد گوشیشو تو اتاق من زد به شارژ بعد رفت حمام یه پیام واسه گوشیش اومد . واسه کارش وقتی یکی زنگ میزنه یا پیام میده نگاه میکنم ببینم کیه اگه ضروری بود بهش بگم همیشه همینجوری بوده 

بعد یهو دیدم یه خانمی بهش پیام داده و راجب رابطه چند سالشون انگار داشت یه چیزیو توضیح میداد منم انقد شوک شده بودم که سریع از روی پیام عکس گرفتم که داشته باشمش ولی فقط از یدونه از پیامش تونستم عکس بگیرم 

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی حالم خراب شده به هیچکسم نمیتونم بگم ترخدا بگین چیکار کنم 

امشبم تو ماشین داشت باهاش چت میکرد چشمم خورد دیدم اسمشو آقای سالاری سیو کرده زنیکه داشت بهش میگفت واسم شارژ بگیر 

پیجشو با پیج خودم رفتم فالو کردم. دیدم اونم شوهر داره و پستاش پره از عکسای خودشو شوهرشو دوتا بچه هاش 

دلم داره واسه مامانم داره میترکه 

مطمعنی داره خیانت میکنه؟شاید بااون‌خانم‌یه کار دیگه ای داشت؟؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چندسالته؟ مامانت از نظر مستقل بودن چطوره ؟ منم شرایط تورو دارم چندین ساله میتونم کمکت کنم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
مطمعنی داره خیانت میکنه؟شاید بااون‌خانم‌یه کار دیگه ای داشت؟؟

نه متاسفانه مطمئنم و چند ساله شاهد این چیزا بودم اما خوشبین بودم و جدی نگرفتم تا اینکه این دفه مطمئن شدم

برو تو گوشی پدرت و کامل پیاماشو بخون و مطمعن شو اول

بعد با شماره ناشنای برو برا زن زنگ بزن و تهدیدش کن ک به شوهرش میگی

بنظرم به شوهر زنه هم بگو من باشم میگم 

زنی ک زندگی یکی دیگ رو خراب میکنه لایقیه ک زندگیش خراب شه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نه متاسفانه مطمئنم و چند ساله شاهد این چیزا بودم اما خوشبین بودم و جدی نگرفتم تا اینکه این دفه مطمئن ...

خدا ب شماومادرت کمک کنه.خیانت سخترین چیزه تو زندگی یه زن😔

چرا به پدرتون هیچی نگفتین؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

ببین منم ی بار با همچین چیزی مواجه شدم به مادرم گفتم اخرم معلوم شد سواتفاهم بوده میتونم درک کنم تو چه شرایطی هستی

بوراهه یعنی تا مدت طولانی دوست دارم و بهت اعتماد دارم    2025
خواهرانه بهت میگم لطفا به هیج عنوان پیگیری نکن،به هیچ عنوان  فکر کن چیزی ندیدی اگر خودش بخوا ...

یعنی چی؟ 

بزارم جلو چشمم به مامانم خیانت کنه؟

هی بهانه میاره پول ندارم پولمو نمیدن 

بعد میره واسه یکی دیگه خرج میکنه 

نمیزاره حتی یه ساز برم یاد بگیرم بعد تو پستای این زنه داره زنه سنتور میزنه 

نمیزاره مامانم تنها جایی بره 

انگار که به مامانم اعتماد نداره طفلکی مامانم