2777
2789
عنوان

کرم برغ عالیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 28 پست
تا زمانی بزنی اره صورتو سفید بدون جوش و لک میکنه ولی بعدش ک ول کنی پوستت اینقدر حساس نازک میکنه که ب ...

خب اگه تا اخر عمر استفاده کنم چی؟ مثلا تا همیشه هفته ای یه بار بزنم دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد از قطع لک یا جوش نیاورد؟عوارض نداشت؟ عزیزم نگفتی از کدومش استفاده کردی؟کرم برغ؟ فشیال پوست سفید ...

ن چیزی نیورد ولی پوستمو نازک کرد برم تو افتاب لک میاره متاسفانه

من هردو مدلش استفاده کردم 

سفید ک ن ولی روشن شفاف میکنه بنظرم این کرما رو نزن خوب نیس صورتتو پر چربی میکنه و جوشا سر سفید اگه بری فشیال یا پاکسازی بعدش متوجه میشی

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ن چیزی نیورد ولی پوستمو نازک کرد برم تو افتاب لک میاره متاسفانه من هردو مدلش استفاده کردم  سف ...

باشه ممنون عزیزم، بعد اینک شما از کجا تهیه کردی؟ از سایتای گوگل؟

مادام العمر بزنی اثرش میمونه ولی پوستت وحشناک نازک میکنه افتضاح میشه من دوستم الان بالا۵یا۷ ساله ب صورت و دست پاش میزنه ببینیش وحشناک شده دیگه پوستش درسته سفیدش کرده اما خیلی بد شده

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

تا آخر عمر که نمیتونی بزنی بعد چند سال رگ های پوستتم دیده میشه

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
گلبرگ جان، شما برغ استفاده کردی یا شیشه؟

دور وری هام تقریبا  از همه نوع این کرم زدن بعد استفاده هرکدوم یه عوارض داشتن هیچ فرقی هم باهم ندارن فقط اسمشون فرق میکنه و ممکنه یکم کم و زیاد  ضعیف تر و قوی تر باشن 

واینکه چون سد دفاعی  پوستتو از بین میبره حتی بالشتم پوستتو اذیتت میکنه یکم گرم و سرد بشه مثل لبو قرمز میشی