2777
2789
عنوان

صاحبکارم ازم سواستفاده میکنه

345 بازدید | 17 پست

سلام

حدود یکسال قبل رفتم کلاس خیاطی دوره ام تمام شد اما خانم گقت اگر میخوای بازم بیا تو برام کار کن منم کار جدید یادت میدم

اما حدود ۹ ماه حدودا هفته ای ۴ روز میرم اما کارجدید یادم نمیده بدون هیچ حقوقی. فقط برام لباس بدون هزینه دوخت برام میدوزه.هرچی میگم ایم مدل دوخت رو یادم بده پشت گوش میندازه.

خودم این اواخر سرویس اشپزخانه دوختم و بردم مغازه اش فروختم فروش خوبی داشت از این درصد بهش میدادم اما همینکه درصد ندادم بداخلاقیش شروع شد و برام تبلیغ نمیکنه.یه روز مریض باشم یا کاری پیش بیاد نتونم برم مغازخ اش بداخلاقی میکنه انگار حقوق میده هرکی شنیده بدون حقوق هستم تعجب کرده .مادرمم میگه اینجا نزدیکه همینجا بمان  کاریاد بگیر خب وقتی کاریاد نمیده  چی یادبگیرم؟

دارم زبان میخوانم مدرکش رو بگیرم اما اصلا وقت نمیکنم همه اش خسته ام

حتی دست نمیکنه جیب روزی ۵۰ هزار بهم بده

لطف میکنید راهنماییم کنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید داری خر حمالی می‌کنی براش  بگرد یک کارگاه پیدا کن برو اونجا کار کن

خودمم میدونم داره عمرم هدر میره رو اعصابمه

اصلا وجدان نداره.

ممنون از راهنماییت عزیزم

این همه تولیدی بری کار کنی چیز جدیدم یاد نگیری حداقل حقوق داری، از همین فردا نرو ، همون سرویس و بدوز ...

مممنون ازراهنماییتون.

بشدت حسوده با پول مادرم بینی ام رو عمل زیبایی کردم انگار پول اونه میخواست بخوردم انقدر بهم تیکه مینداخت

تو اینستا پر پیج أموزش خیاطی ، عالیه آموزشاش

مممنون از راهنماییتون عزیزم. یه جور برخورد میکنه انگار حقوق میده یه ساعت دیر میرم مغازه غر میزنه

یا میگه فلان روز نبودی دست تنها بودم و....

مممنون از راهنماییتون عزیزم. یه جور برخورد میکنه انگار حقوق میده یه ساعت دیر میرم مغازه غر میزنه یا ...

اصلا رودروایسی نکن بگو کار پیدا کردم دیگه نمیام ، بزار بسوزه قشنگ 🤪

شماکه استعدادش داری تاحدودی هم که بلدی بقیه رواز فیلم وبرنامه های گوشی یاد بگیر شروع کن برای خودت کا ...

ممنونم عزیزم.دیگه تحملش رو ندارم اصلا حس بدی نسبت به خودم دارم داره ازم سواستفاده میشه

تشکر از راهنماییت

از فرصتات استفاده کن ، آموزش ببین و حرفه ای شو حیفه واقعا ، من درس خوندم کار کردم ولی الان میفهمم که ...

یه دنیا ممنون از راهنمایی و خیرخواهیتون.

اخلاقش هم بده به جای اینکه اون ناز منو بکشه.این ۹ ماه جایی کار میکزدم کلی حقوق داشتم . هزار تومن به آدم قرض نمیده خسیس حسود بددهن

مجرده و وضعش خوبه تا حالا نکرده یه روز محض رضای  خدا بهم پول بده ۲۵ ساله خیاطه.هرچی هم خواستگار اونجا برام پیدا میشه میپروندشون تا میبینه خانمی بهم نزدیک میشه فوری میپره وسط و دورم میکنه