چند وقت پیش یه درگیری درست شد که اقایی منوتو خیابون زد و من شکایت کردم ازش بعد این اقا رفت رو پرونده من پرونده گذاشت که من زدم پاشو شکوندم تو دادگاه من شاهد بردم و اونم برادرش و خواهرشو شاهد اورد من تمام مدارکم کامل بود و اون اقا فقط یه نامه پزشکی قانونی داشت که خب میتونست همون روز خودش پاشو یکاری کنه چون من اصلا ن زورم میرسید نه حتی دستم بهش خورد جالبه قاضی اون رو تبرئه کرد و من باید دیه بدم یه پول ناحق خواهشم از شما اینه فقط از خدا بخواین برام که خدا خودش جواب این ظلمو بده هم اون قاضی هم اون مرد تقاص این ظلم رو پس بدن چطور میتونن پول حروم رو بخورن یعنی خدا میبینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید ثابت کنه الکی ک نمتونه بگه این خانم بوده الانم دوتا شاهد اورده گفته خانم زده میدی دست شر ...
این انگل معلومه پارتی داره. شاهد دروغین آورده همین حالاشم. بعدا هم میره پول میده به چندتا حرام خور میگن آره ما دیدیم سوار ماشین این خانمه شدن و با هم فرار کردن
https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟