2777
2789

هزار بار 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه چند نمونه تعریف کنین من اصلا تجربه  تعبیر شدن. خواب هام نداشتم

مثلا یه شب خواب دیدم یه شهید گمنام آوردن و تو چه شرایطی من رفته بودم استقبالو اینا دقیقا دو سه روز بعدش گفتن بله دارن شهید میارن 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
مثلا یه شب خواب دیدم یه شهید گمنام آوردن و تو چه شرایطی من رفته بودم استقبالو اینا دقیقا دو سه روز ب ...

وای  چه خوب اینقدر پاک  مطهرین که خواب صادقانه میبینین

وای  چه خوب اینقدر پاک  مطهرین که خواب صادقانه میبینین

خوبه توی یه شرایط هایی هیچ اتفاقی برام نمیوفته مگر این که از قبل خوابشو ببینم 

گاهی اوقات از بابت انقدر صریحو واضح دیدنشون استرس میگیرم گاهی اوقاتم خوشحال میشم به هر حال دیدنش یه جور نعمته ندیدن هم یه جور دیگه در هر شرایطم بابت نعمت خدا باید شکر گزار بود 

خوبه توی یه شرایط هایی هیچ اتفاقی برام نمیوفته مگر این که از قبل خوابشو ببینم  گاهی اوقات از ب ...

میشه کمی بیشتر از عقاید و مذهب و رفتار هاتون بدونم

من چند ماهی تمام عقایدم از دست دادم و خیلی دارم از این بابت اذییت میشم

میشه کمی بیشتر از عقاید و مذهب و رفتار هاتون بدونم من چند ماهی تمام عقایدم از دست دادم و خیلی دارم ...

اره عزیزم حتما خوشحال میشم ❣️🌿