2777
2789
اره مثلا ب انگشتر ۱۲گرمی سنگین هستش تا این گرم ها پخش در ی نیم ست بشه

کاملا درسته، توصیه میکنم با ۴۰ تومن یه دستبند بنگل بخرید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نیم ست ک هیچ ی سرویس سبک میتونی بگیری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

فک نکنم 

مامانم چند ماه پیش خرید ۱۹۰ خیلی قشنگ بود امدم خونه عکسش رو میدن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سنگین تر هم هست نمیشکنه 

باریکش رو بخرید و مراقب باشید نه نمیشکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاملا درسته، توصیه میکنم با ۴۰ تومن یه دستبند بنگل بخرید

ب چ دردری میخوره وقتی سنگین باشه نتونی استفاده کنی نیم ست 13گرم اصلا سبک نیس برای استفاده روز مره عالیه،انگشتر 12گرمی رو ک نمیشه استفاده کرد چیزی ک استفاده ندارم ب درد نمیخوره

ب چ دردری میخوره وقتی سنگین باشه نتونی استفاده کنی نیم ست 13گرم اصلا سبک نیس برای استفاده روز مره عا ...

نمیدونم من ی چیز میخام هر روز تو گوشم باشه و گردنم ساده باشه نمی‌دونم دیگ به چهل می‌کنه یانه زنجیر داریم یدونه میتونم بدونم زنجیر بخرم 

سرویس دارم  نمیخام دیگ سرویس باشه

نترس نیم ست خوب گیرت میاد.بزن دیوار شیپورمغازه های طلا مخصوصا دست دو طلا میزارم من خیلی دیدم چهل تومن بدون زنجیر نیستم ست سنگین میگیری با زنجیر یه چی خوب خودم منتظر پول قرعه خانگیم نیم ست دیدم بدون زنجیر ۲۷.اونو می‌خوام بگیرم

کاربری دست دونفر