2777
2789
عنوان

فقط خانما

119 بازدید | 15 پست

ی سوال ذهنمو مشغول کرده 

میگم اون زمان قدیما ک رسم دستمال بود چطوری همه خونریزی داشتن ولی جدیدا میگن بعضیا خونریزی ندارن 

خودمم دو ماه دیگه عروسیمه 🥲

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

چون همش چرته اینکه الان میگن هایمن وجود نداره و اینا از نظر من😬

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بوده دیگه اون وقت هم به دختربدبخت هزار تا حرف میزدن و میگفتن ....بوده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه اصولی باشه نداره چون قدیم ن معاشقه می‌دونستن ن چیزی با هر فشاری که داشتن هول میدادن بیچاره طرف

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اگه اصولی باشه نداره چون قدیم ن معاشقه می‌دونستن ن چیزی با هر فشاری که داشتن هول میدادن بیچاره طرف

ینی حتی ارتجاعی ها هم خونریزی میکردن قبلا

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
بفرما

معدرت میخوام این سوالو میپرسم

اما من حمام که میرم آخرش دست و پاها و صورتمو با آب سرد میشورم میگن پوست رو سفت میکنه و... موقعیکه آب سرد میزنم قشنگ یخی آب رو حس میکنم... اما وقتی روی سی نخ هام میزنم خیلی حسش کمه... میخواستم بدونم شماهم اینجورید یا من فقط مشکل دارم🙄

معدرت میخوام این سوالو میپرسم اما من حمام که میرم آخرش دست و پاها و صورتمو با آب سرد میشورم میگن پو ...

من فقط پاهامو با اب سر میشوره

شاید مال اینکه اونجا استخون نداره گوشت