2777
2789
عنوان

کلاس فن بیان و سخنوری چطوره؟

5680 بازدید | 21 پست

کسی اینجا کلاس فن بیان رفته؟

چطوره کلاساش؟

من بی نهایت خجالتی و بی اعتماد به نفسم نمیتونم تو جمع صحبت کنم این کلاس بدرد میخوره؟

هزینش چطوره☹️

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاليه واسه كسايي كه قدرت حرفزدن تو جمع را ندارن ديدم بچه هايي كه رفتن و خوب شدن يا بزرگ سال هايي كه خيلي راضي بودن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عاليه واسه كسايي كه قدرت حرفزدن تو جمع را ندارن ديدم بچه هايي كه رفتن و خوب شدن يا بزرگ سال هايي كه ...

منم واقعا نمیتونم با کسی صحبت میکنم نگاش کنم به لکنت میوفتم خیلی دوست دارم برم میترسم برم اونجا نتونم حرف بزنم🤣

من که توی شهرم پیدا نکردم ولی دوره های آنلاین بیشتر از یک نفر رو شرکت می کنم دوره رایگان هم داره

نه خب حضوری بهتره مجازی و کتاب زیاد هست من می‌خوام بین جمع باشم بتونم صحبت کنم

منم واقعا نمیتونم با کسی صحبت میکنم نگاش کنم به لکنت میوفتم خیلی دوست دارم برم میترسم برم اونجا نتون ...

خيلي راحت راه ميفتي من كسايي كه ديدم خيلللي راضي بودن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اونجا بعد چند جلسه باید برید رو جلو جمع یه داستان تعریف کنید یا یه موضوع جالب مثلا

ترم ۱ ، ترم ۲ و ... داره

خودم نرفتم همسرم میرفت ولی تا ترم ۱ رفت رایگان بود محل کارشون هزینه این کلاسارو میداد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خيلي راحت راه ميفتي من كسايي كه ديدم خيلللي راضي بودن 

خدا کنه نگران هزینشم هستم میگن گرونه 🤣

اونجا بعد چند جلسه باید برید رو جلو جمع یه داستان تعریف کنید یا یه موضوع جالب مثلا ترم ۱ ، ترم ۲ و ...

اونجا بچه های کم سن هم بودن خیلی خوب صحبت میکردن یا کلیپ میگرفتن تو گروه میفرستادن ، فن بیانشون خیلی خوب بود همسرم ادامه نداد حیف

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اونجا بعد چند جلسه باید برید رو جلو جمع یه داستان تعریف کنید یا یه موضوع جالب مثلا ترم ۱ ، ترم ۲ و ...

من که هیچ داستان و موضوع جالب ندارم چکار کنم😿

اونجا بچه های کم سن هم بودن خیلی خوب صحبت میکردن یا کلیپ میگرفتن تو گروه میفرستادن ، فن بیانشون خیلی ...

همسرتون چند جلسه رفتن تاثیر داشت؟

من که هیچ داستان و موضوع جالب ندارم چکار کنم😿

پیدا میشه 

مثلا این داستانا هست که تهش به یه ضرب المثل ختم میشه از اونا هم میشه تعریف کرد 

یا درمورد یه موضوع اجتماعی و کاری و .. هم میشه حرف زد.‌ یا در مورد یه محصول

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40