2777
2789
عنوان

سنگ کلیه نوزاد

12575 بازدید | 20 پست

سلام خانومایی که نی نی تون کلیه اش سنگ ریزه داشته موقع دفع اون، چند روزی بی قرار بودن آیا؟ گریه شدید؟ چه جوری فهمیدین دفع کردن و چه علائمی داشتن؟😥

پسر من سه ماه و نیمشه تازگیا متوجه شدیم شن داره کلیه اش. که دارو دست ساز داده دکتر. چند روزی میشه خیلی خیلی گریه می‌کنه و با بدختی آروم میشه. بد می‌خوابه و از خواب با گریه بیدار میشه . دیگه واقعا موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل ما هم نوزادش سنگ کلیه داشت  زیاد گریه میکرد اونم یه شربت اسیدی دست ساز میخورد و علاوه بر شیر دکتر گفته بود ابجوش سرد شده هم بهش بدن، و اینکه باید مواظب عفونت ادراری باشید، 

الهیییی🥲بچه ۳ ماهه چجوری شن کلیه میگیره؟ چجوری فهمیدید؟

دکتر گفت اغلب ارثیه. چون بعد درمان کولیکش هم هنوز بازم نق نق ‌ بی قراری داشت دکترش گفت محض اطمینان یه سونو بدین چون بعضی از بچه ها به خاطر همینه گریه شون

عزیزم پسرمن داشت مدامم گریه و بیقراری میکرد پسر من حتی نیم ساعت راحت نمیخوابید شب تاصبحم فقط توی ماشین درحال حرکت میخوابید😥

انقدر همیشه گریه میکرد که دفع کردنشم متوجه نمیشدم ولی ماهم بهش داروی دست ساز دادیم خوب شد خداروشکر

چقدر طول کشید خوب شد عزیزم؟

ببین نباید مقایسه کنی، و اینکه سنگ کلیه شایع هست پسر نه ساله ی منم داره، و اصلا چیز خاصی نیست. ولی خوب تو‌نوزاد و بچه شیر خوار اذیت داره، برا فامیل ما تا دوسال شربت سفالکسین خورد برای جلوگیری از عفونت ادراری و یه شربت اسیدی  خورد  برای دفع سنگ کلیه