2777
2789
منم به دلیل رعایت قوانین سایت معذورم ولی این جا یه خانومی هست خیلی کنجکاوه من رو ببینه همش پیام میذا ...

اون خانم احتمالا فهمیده از شما ممکنه یه پول و پله ای بهش برسه 

میخواد عکست رو سیو کنه 

بعد گولت بزنه و تیغت بزنه 

وقتی دستش رو شد و دیگه پولش ندادی عکست رو پخش کنه و بفرسته واسه خانواده ات😁

وگرنه چه دلیلی داره به یه غریبه اصررررررار کنی عکس بفرسته 

به چه درد میخوره

آدم عکس خودی هاش به دردش نمیخوره چه برسه به غریبه ها😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خانم احتمالا فهمیده از شما ممکنه یه پول و پله ای بهش برسه  میخواد عکست رو سیو کنه  ب ...

با عکسم تیغ بزنه😂جالب بود ولی ایشون خیلی عجیبن خودشون متاهل هم هستن

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
با عکسم تیغ بزنه😂جالب بود ولی ایشون خیلی عجیبن خودشون متاهل هم هستن

نه جونم 

گولت بزنه 

بگه من فقیرم ندارم بده در راه خدا🫰🏻✋🏻✋🏻😅😅😅

بعد توام دلت بسوزه و بدی 

وقتی فهمیدی طرف اینکاره اس و کلاهبرداره طبیعتا دیگه پول نمیدی 

اونوقته که با عکسی که ازت سیو کرده میاد سراغت🤓🤓

دزد متاهل و مجرد نداره

منم به دلیل رعایت قوانین سایت معذورم ولی این جا یه خانومی هست خیلی کنجکاوه من رو ببینه همش پیام میذا ...

🤣🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

واایییی راست میگی باید بزاری حالا که اینجور شد 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
اون خانم احتمالا فهمیده از شما ممکنه یه پول و پله ای بهش برسه  میخواد عکست رو سیو کنه  ب ...

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اون افراد کلا فقط عکس غریبه دوست دارن  چون  با عکس فامیلاشون که نمیتونن کاسبی کنن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اون افراد کلا فقط عکس غریبه دوست دارن   چون  با عکس فامیلاشون که نمیتونن کاسبی کنن

آفرین👌🏻👌🏻👌🏻

هی اصررررررارررر اصراااااار که عکس بفرست 

در نهایت دلت برا ذلیل بودنشون میسوزه میفرستی میگی درمونده اس بذار ببینه دلش وا شه 

که عین شیطان ازت آرشیو میکنن برا روز مبادا

آفرین👌🏻👌🏻👌🏻 هی اصررررررارررر اصراااااار که عکس بفرست  در نهایت دلت برا ذلیل بودنشون میس ...