سلام دوستان شما راهکاری برای جای جوش که به صورت چاله و چوله باشه سراغ ندارین. هزینه لیزر ندارم😪 اگه دوستان دارویی ماسکی سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی افسرده شدم صورت همه مث آیینه اونوقت خودمو که میبینم خودم غصه خودمو میخورم از بی اعتماد به نفسی هر جا میرم ماسک میزنم😞
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شما استفاده کردید؟ من خودم استفاده کردم اصلا خودم هیچ مشتری هام خیلی راضی ان حتی عکس هاشون تو گروهم ...
عزیزم من خودم۳سال نماینده همین شرکت بودم،دقیقا مثل شماحتی عکسم استوری میکردم ازقبلوبعداماهمش فیکه...سه ساله ک خارج شدم ازشرکت،معلومه تازه واردی چون نمیدونی ک طبق قوانین نفیس تبلیغ توسایتهای عمومی جرمه ولغوجایگاه میشین،اماازنظرمنی ک۳سال باجانودل براش وقت گذاشتم وقتتوصرف این شرکت نکن،موفق باشی
نه جشن های دیگه قیمت رو خیلی کم بردن الان تخفیفم گذاشتن ۲۵ درصدی
تخفیفی ک فقط بنفع فروشندس چ فایده تخفیف بایدبرای مشتری باشه،ن با اسم تخفیف سواستفاده بشه ازمردم،اینم بایدبدونی ک تخفیف شامل خودت میشه و دراین شرایطم ب مشتری پایینتربدی غیرقانونیه و من کلانمیپسندم رفتارزشتشونو
تخفیفی ک فقط بنفع فروشندس چ فایده تخفیف بایدبرای مشتری باشه،ن با اسم تخفیف سواستفاده بشه ازمردم،اینم ...
اره خوب باید اجازه میدادن به مشتری ام تخفيف داد ولی از جاهای دیگه هم کیفیتش خوبه هم قیمت هاش
اگه کیفیت ندادش منم میومدم بیرون وقتی کیفیت نداره هیچ کس ازت نمیخره محصول ولی واقعا کیفتش عالیه مخصوصا دنتالندش نمیدونم میدونی یا نه دنتالند رو استفاده کردی