2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 25 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچکدوم ازمحصولاتش جواب نمیدن ازدم،فقط تبلیغ الکیه

شما استفاده کردید؟

من خودم استفاده کردم اصلا خودم هیچ مشتری هام خیلی راضی ان حتی عکس هاشون تو گروهم هست اونایی نتیجه نگرفتن خوب مشاوره نشدن 🤝😊

خیلی ها اومدن من مشکلشون رو رفع کردم فهمیدن مشاوره غلط شدن 

شما استفاده کردید؟ من خودم استفاده کردم اصلا خودم هیچ مشتری هام خیلی راضی ان حتی عکس هاشون تو گروهم ...

عزیزم من خودم۳سال نماینده همین شرکت بودم،دقیقا مثل شماحتی عکسم استوری میکردم ازقبلوبعداماهمش فیکه...سه ساله ک خارج شدم ازشرکت،معلومه تازه واردی چون نمیدونی ک طبق قوانین نفیس تبلیغ توسایتهای عمومی جرمه ولغوجایگاه میشین،اماازنظرمنی ک۳سال باجانودل براش وقت گذاشتم وقتتوصرف این شرکت نکن،موفق باشی

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
عزیزم من خودم۳سال نماینده همین شرکت بودم،دقیقا مثل شماحتی عکسم استوری میکردم ازقبلوبعداماهمش فیکه... ...

نه گلم من دوسال تو نفیسم🥰

و خیلی راضیم ببینید سازمان با سازمان فرق میکنه دیگه سازمان شما جشن داشت ؟ 

نه گل فیک نیستن واقعی ان اگه خودت استفاده کرده باشی متوجه میشی من راضیم شما ام موفق باشی🤝

نه گلم من دوسال تو نفیسم🥰 و خیلی راضیم ببینید سازمان با سازمان فرق میکنه دیگه سازمان شما جشن داشت ...

جشن منظورت همون سمیناره،بله داشت اما درکل فایده نداره تواین گرونی قیمتاروکلی بردن بالا،ک نسبت ب کیفیت واقعا انصاف نیس،ک باکمترازهمون پول میشه برندبهتروباکیفیتترخرید

جشن منظورت همون سمیناره،بله داشت اما درکل فایده نداره تواین گرونی قیمتاروکلی بردن بالا،ک نسبت ب کیفی ...

نه جشن های دیگه 

قیمت رو خیلی کم بردن الان تخفیفم گذاشتن ۲۵ درصدی

نه جشن های دیگه  قیمت رو خیلی کم بردن الان تخفیفم گذاشتن ۲۵ درصدی

تخفیفی ک فقط بنفع فروشندس چ فایده تخفیف بایدبرای مشتری باشه،ن با اسم تخفیف سواستفاده بشه ازمردم،اینم بایدبدونی ک تخفیف شامل خودت میشه و دراین شرایطم ب مشتری پایینتربدی غیرقانونیه و من کلانمیپسندم رفتارزشتشونو

تخفیفی ک فقط بنفع فروشندس چ فایده تخفیف بایدبرای مشتری باشه،ن با اسم تخفیف سواستفاده بشه ازمردم،اینم ...

اره خوب باید اجازه میدادن به مشتری ام تخفيف داد ولی از جاهای دیگه هم کیفیتش خوبه هم قیمت هاش 

اگه کیفیت ندادش منم میومدم بیرون وقتی کیفیت نداره هیچ کس ازت نمیخره محصول ولی واقعا کیفتش عالیه مخصوصا دنتالندش نمیدونم میدونی یا نه دنتالند رو استفاده کردی 

اره خوب باید اجازه میدادن به مشتری ام تخفيف داد ولی از جاهای دیگه هم کیفیتش خوبه هم قیمت هاش  ...

ماکلا خانوادگی تقریباتمام محصولاروتست کردیم،حالاجدا ازنظرمشتری

بازم من هرچی بگم شمامیخوای تاییدکنی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز