eleery مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 195 عنوان ی سوال 36 بازدید | 3 پست کسایی ک اطرافتون میبینید جدا شدن بچه پیش پدره بچه خیلی بدبخت میشه سوالی دارید تو تاپیک قبلیام همه چیو نوشتم 1402/10/16 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 من با مادرممبچه با مادر بهتر میتونه کنار بیاد بنظرم و اگه دختره ک راحت تر هم هست بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
eleery مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 195 من با مادرمم بچه با مادر بهتر میتونه کنار بیاد بنظرم و اگه دختره ک راحت تر هم هست نه پسره شوهرم با بچه خوبه خونوادشم باهاش خوبن میگه بهت نمیدم اذیت میکنه پنج سالشه بگیرم هم بعد دوسال میاد میبرش خونوادمم میگن کلی مسولیت داره چیزی هم بشه ازت شکایت میکنه از دوریش دارم دق میکنم
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11446 نه پسره شوهرم با بچه خوبه خونوادشم باهاش خوبن میگه بهت نمیدم اذیت میکنه پنج سالشه بگیرم هم بعد دوسا ... خیلی دوری از بچه سختهاگه پسره میتونه راحت باشه با پدرششماهم قرار بزارین هفته ایی دوسه بار ببینینشبزرگتر ک بشه بیشتر میاد بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!