2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

1076 بازدید | 42 پست

بعد سقط هورمون هام بهم ریخته و افسردگی گرفتم و متاسفانه فهمیدم شوهرم هم تحت فشار مشکلات مالی عه بخاطر تعمیرات خونه ای که خریدیم

دیروز کنترل رفتارم از دستم خارج شد ، حال روحبم خیلی بده خیلی گاهی دست خودم نیست، سه چهار ساعت بی دلیل با شوهرم بحث کردم و عصبانی اش کردم 

بعدم داشت منو می آورد خونه پدر و مادرم که بگه خسته شده از رفتارم منم یه لحظه تحت فشار بودم چون بخشی از مشکلات روحیم بخاطر  پدر و مادرمه، در ماشین و باز کردم که خودمو پرت کنم پایین اونم محکم دستمو کشید و خوابوند درگوشم که احمق شدی .....

خلاصه اومدم خونه با حال بد، به مادرم گفت دیگه خسته شدم نمی خوامش و ...

ساعت ۹ شب زنگ زد به مادرم حال مو پرسید که چطوره و چیکار می‌کنه ....

همه چی خیلی پیچیده شده نمی‌دونم چیکار کنم چه راه حلی بگیرم به شوهرم پیام بدم یا نه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باو یکم خودتو جمع بکنید این چه وضعیه خوب حق داره اونم 

برو پیش مشاور اگه هنوز برات سخته 

و همسرت هم حق داره خودش فشار داره 

باید همو درک بکنید

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ب هردوتون زمان بدین فعلا اقدامی نکن سعی کن آروم بشی یه دوش بگیر یه نوشیدنی گرم بخور یکم بخاب بعد زنگ بزن همسرت 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

بله این کار ها چیه درست باهم دیگه برخورد کنید و با صحبت کردن مشکلتون حل کنید اگه فکر میکنی از لحاظ روحی بهم ریخته مشاوره برو و ناراحتی ها و افسردگی هاتو سر همسر بدبختت خالی نکن

قشنگ وخوسبختانه تو حرفات معلومه که خودت میدونی چقدر مقصری …

سقط کردی درست و متاسفم ولی دلیل نداره  زندگی خودت و بقیه رو تلخ کنی …

مادر بودن رو از همین الان تمرین کن و اولین قدمش همسر و همسفر خوب و عاقل بودن مهمه اونم برای شوهری کع اونجوری که گفتین دل من که براش سوخت …

اگه زیاد از این اتفاقا بینتون نبوده به نظرم پیام بده ولی اینجوری بگو. بگو من به خاطر سقط حال روحیم خوب نیست پرخاشگر شدم حساس شدم تو که این چیزا رو میدونی کاش یکم بیشتر درکم میکردی و این حرفا

یا اگه فکر میکنی شوهرت واقعا مقصر نبوده و خیلی عصبانیش کردی فقط همون اولیو بگو و معذرت خواهی کن

خلاصه بذار سر صحبت باز بشه و کش پیدا نکنه ولی وقتی برگشتی دیگه نذار دفعه بعد به اینجا برسه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲