2821
2789
عنوان

کنکوری بیا..

121 بازدید | 16 پست

کلاس ۱۲ ام اگه امسال خرداد تجدید شم شهریور پاس کنم چجوری نمره م رو کنکور تاثیر داره یعنی نمی فهمم باید خودم نمره یا معدلمو وارد کنم یا خودش حساب میشه چجوریه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجدید شده باشم خرداد یعنی کنکور کنسله یا می تونم پاسش کنم شهریور؟ برم دانشگاه 

قضیه کنکور و دیپلم فرق داره مثلا شما میشی هفت اون نمره هر ترازی بیاره تو کنکور موثر هست ولی واسه مدرک دیپلمت شهریور باید بری پاس کنی درست رو

تجدید شده باشم خرداد یعنی کنکور کنسله یا می تونم پاسش کنم شهریور؟ برم دانشگاه  

کنکور کنسل نیست تراز همون نمره تجدیدیت حساب میشه واست ولی واقعا فکر نکنم رتبه خوبی بیاری اگه تجدید بشی چون پنجاه درصد تاثیر قطعی هست

قضیه کنکور و دیپلم فرق داره مثلا شما میشی هفت اون نمره هر ترازی بیاره تو کنکور موثر هست ولی واسه مدر ...

میدونم میگم اگه تجدیدی بیارم خرداد ولی رتبم خوب باشه شهریورم پاسش کنم میتونم برم دانشگاه؟ 

تجدید شده باشم خرداد یعنی کنکور کنسله یا می تونم پاسش کنم برم دانشگاه؟  

نه کنسل چرا ولی تاثیر بدی میزاره روی سوابق معدلت. واسه دانشگاه هم باید مدرک دیپلم داشته باشی که تا زمانی ک همه نمراتت پاس نشده باشه مدرک نمیده بهت مدرسه

میدونم میگم اگه تجدیدی بیارم خرداد ولی رتبم خوب باشه شهریورم پاسش کنم میتونم برم دانشگاه؟  

عزیزم رتبه ات خوب نخواهد شد چون تاثیر قطعیه امسال و تجدیدی خیلی تاثیر بدی روی رتبه ات میذاره اینارو درصورتی میگم که تجدید بشی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز