2789
عنوان

سوال حقوقی

131 بازدید | 18 پست

پدر بنده چند تا زمین داشته ک تقسیم شده بین وراث حالا یکی از وراث ک زمین داشته فروخته شده یعنی سند نداشته فقط قولنامه ای فروخته فکنم زن داداشم میشه حالا باید امضا تمام وراث رو برای فروش زمینش می‌گرفت با نه؟ چون این زمین ک فروخت بدون اطلاع ما و تمام وراث صورت گرفته حتی یه امضا از ما نگرفت ک ببینه راضی هستیم یا نه الان اگه شکایت کنیم به جایی میرسیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله حتما اصلا این معامله فروش مال غیر بحساب میاد و با شکایت شما باطل اعلام میشه

عه این بنده خدا هم ک زمین رو خریده قاچاقچیه وقتی همینو بهش گفتیم ک نباید میخرید تهدید به مرگ می‌کرد باورتون میشه فامیل دور هستیم واقعا آدمای وقیحی هستن ممنون بابت راهنمایی فقط اینکه ۲ تا وارث شکایت کنن اوکیه؟؟

عه این بنده خدا هم ک زمین رو خریده قاچاقچیه وقتی همینو بهش گفتیم ک نباید میخرید تهدید به مرگ می‌کرد ...

اره دیگه فقط کافیه کسی بره شکایت کنه ک مال من بدون اجازه فروخته شده تا ابطال معامله باطل بشه اگرچه همه باهم هماهنگ باشن زودتر به نتیجه میرسید

اگر مالک نبوده، چه جوری فروخته؟! 

زمین سند نداشته فقط قولنامه داره ک برا پدرمه پدرم بهشون قول داده فقط برای پسرتون این زمین هست دیگه بنام نزده اینم سواستفاده کرده رفته قولنامه زده بنام اون خریدار

حق شفعه فقط در صورتی ک صاحب دو نفر باشند اینجا مالکین چند تا هستن ظاهرا 

چون زمین پشت خونه ما هست کلا چسبیده جزئی از خونه ما بوده بنا بر تغییراتی داده شده به زن داداشم ک برادرم هم فوت شده اونم سو استفاده کرده رفته فروخته حتی قولنامه سال ۱۳۵۰ ک پدرم خریده رو هم دارم اگه مشد به دلیل فروش مال غیر شکایت کنم خوب میشد

چون زمین پشت خونه ما هست کلا چسبیده جزئی از خونه ما بوده بنا بر تغییراتی داده شده به زن داداشم ک برا ...

ببیین زمین بنام زنداداشم بوده یا ته؟حق شفعه هم اصلا برا اینجا نیست اون یه چیز دیگست اگر زنداداشم سند داشته ک هیچی اگر نه و شما هم در اون زمین سهم داشتید میتونید برید به اتهام فروش مال عیر شکایت،کنید