2777
2789
عنوان

چ مرگمه من ؟ 😣

248 بازدید | 22 پست

چند ماهیه نزدیک پریودیم ک میشه تو دوران pms بدترین روزارو سپری میکنم ؛ ب حدی عصبی و بی رحم میشم ک از خودم میترسم ؛ میشه دکتر رفت دارو بده برا هورمونا ؟ 

بله من استفاده میکنم فلوکستین

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

چند وقته اینجوری هستی؟

اگه بیش از دو دوره پریودی هستی برو روانپزشک

ممکنه اختلال ملال پیش از قاعدگی داشته باشی

من دانشجوی روانشناسی ام

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه اینسری رفتی این علایمتو هم بگو

من دوره درمانم تموم شد دکتر شهریور بود گفت قزصتو نصف کن تا ی ماه دیگه قطع کن ولی نکردم خیلی کم خوردم مثلا الان ۵-۶ روز بود نخورده بودم خیلی حالم بد شد یادم اومد خوردم نصف قرص

شمام اینجوری بودی ؟ چند دقیقه پیش تا حدی عصبی بودم احساس میکردم روانی شدم  

من بعد ازدواج اینطوری شدم

ببخشید قبل ازدواج هیچ علائم پریودی نداشتم بطوریکه می رفتم گلاب بروتون سرویس متوجه میشدم پریود شدم

بعد ازدواج اونقدر از طرف خانواده همسر مورد آزار روحی و روانی واقع شدم که بهم حمله عصبی دست میداد

گریه میکردم قبل پریود

یکبار بحدی عصبی شدم که هرچی تو بالکن بود از طبقه 7 پرت میکردم رو زمین

یکبار ظرفارو کوبیدم زمین شکستم

یکبار تو ماشین چنان دو دستی زدم تو سرخودم که همسرم بنده خدا ترسید وسط اتوبان پاش رو گذاشت رو ترمز کم مونده بود بریم زیر تریلر

همش گریه میکردم

کمر دردای شدید

کلی مشکل ریر و درشت رفتم روانپزشک بهم یه دونه قرص داد الان دنیا به هیچ کجام نیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

تا کی باید مصرف کنی ؟ 

6ماه

من دوره درمانم تموم شد دکتر شهریور بود گفت قزصتو نصف کن تا ی ماه دیگه قطع کن ولی نکردم خیلی کم خوردم ...

داروهای روانپزشک رو به هیج عنوان نباید سرخود تغییر بدی

عوارض بدی داره

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜