2777
2789
عنوان

دردخیانت

272 بازدید | 20 پست

چندوقت پیش که حامله بودم متوجه شدم شوهرم بادوستم که تازه داشتیم باهاشون رفت واومدمیکردیم رابطه زده وکلی ابرازعلاقه وپشت سرمن حرف زده خیلی حالم بدشدچون اصلا انتظارشونداشتم بعدش خیلی ب شوهرم بدبین شدم کل بقیه بارداریم بابدبختی گذشت دقیقا وقتی پسرم دنیااومد ۴ماهش بودک حس کردم شوهرم اینستاداره ک پنهون میکنه بش گفتم انیستابیا نصب کنیم نمیزاشت ی بارم سراینکه بهش گفتم میدونم داری چکارمیکنی منو کتک مفصل زد ک دهنم پاره شد کل صورتم ورم بود تادوهفته حالت تهوع وسردردداشتم بعدچندروز یهوخواب بود شمارشوزدم اینستاش اومدبالا ک کاش نمیزدم کلی چت دیدم بازنای زیادچت س ک س همچی همچی چقدرهم بدمنوگفته بودبااینکه من هیچی واسش کم نزاشتم رفتم خونه بابام ولی بعدش گولم زد ک دیگ نمیکنم بخاطرپسرم برگشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعداون روز هم چندبار مچشوگرفتم حتی توبرنامه دیوار جتی بادوست دخترقدیمیش هم برگشته بود دیگ حالم خوب نشد هرکاری کردم ورزش کتاب سرگرمی نمیتونم حالم فکرم بده حتی میاد سمتم حالم بدمیشه هیچی بهش نمیگم ب زور دارم روزامومیگذرونم ازدواج دومم هست سختمه حدابشم بازبابچه

ولی مطمعنم این ادم بیخیال اینکارانمیشه جدیدا حتی سمتم نمیاد س ک س هم نمیکنیم فقط واسه اینکه چیزی بش نگفتم دوتاقربون صدقه میره کل روزهم سرکاره نمیدونم بایدچکارکنم حتی حوصله بچه داریم ندارم حس میکنم ازشوهرم زده شدم

اه همه مرداااااا عوضین اه 

و الهی ک اون زنای ک میدونن مردا متاهلن میرن تو رابطه   زنده زنده عذاب بکشن. تو همین دنیا

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
تو که میدونستی لاشیه واس چی دوباره سرک کشیدی تو کارش آرامشتو بهم زدی

دیگ حتی نمیزاره سمت گوشیش برم پرو شده ولی میدونم هنوز میکنه وگرنه بایدکل تلاششومیکرد ک ثابت کنه اینکاره نیست

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 🙂خب اگ میتونی جدا شو خیانت زره زره اب میکنع ادمو

قبلا ی بار بابچه حداشدم بچمم شوهرم برد الان باز تحمل دوری این پسرموندارم دیگ طاقت طلاق ندارم دوباره بابچه کوچیک