2777
2789
بله چنقده......... خوب

چی؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
چقد منن

🥺

دختر های فامیل خدایی نازن فقط من بینشون عتیقه ام

یکی از فامیل خودش خوشگله چشم های شهلا ، بینی قلمی ، لبا قلوه ای 

من چشم هام پف داره ، شبیه بابام شده ام ، شبیه ترکمن هام. عمه ام حالا چشمای درشت

من چشم ها ریز و پف دار برگشته بهم میگه ولی از نیم رخ فکت قشنگه اونم یک دفعه😑

باز یک بار دیگه برگشت بهم گفت این بزن برای پف چشم خوبه، کلی هم طریقه آماده کردنش توضیح داد

آقا اصلا به تو چه من دلم می خواد پف داشته باشه چشمم مگه از تو نظر خواستم🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیونه ای😐ب این خوشگلی ارایش کنی ماه میشی

اعتماد ب نفسمممم صفرررر هست توی جامعه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

استارتر من زشتم ؟

اعتماد ب نفسمممم صفرررر هست توی جامعه

واقعا دیونه ای برو خداتو شکر کن بدنت سالمه همین ک روی پای خودتی باید هزار مرتبه شکر کنی خیلیا هستن دور از جونت فلج یا دست ندارن یا پا ندارن تو ک سالمی چهرتم خیلی قشنگع اولین چیز ک خیلی مهمه اینکع خودتو و چهرتو دوس داشته باشی حرف مردم بیخیال حرف باد میبره اعتماد بنفست ببر بالا

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖