2777
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من کنکور تجریم تازه شروع کردم برای کنکور بنظرتون اینکه هرفصلو ت ی هفته بخونم با تست زیاد و وقتی اون فصل تموم شدازش ازمون تک درس بزنم خوبه؟

خوبه سعی کن مثلا تو درس شیمی یه هفته بذاری رو هر فصل ریاضی فیزیکم یهذسری از مباحث سختو حذف کن زیست ...

اونجوری میتونم زیست دوتا فصلو ته ی هفته بخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببین کار کنکور مرحله ایه با یه بار خوندن هر چقدر هم مفصل باشه درست نمیشه باید مطالبو طی بازه های زمانی یک ماه دو ماه با تست مرور کنی هر چقدر تعداد مرور بیشتر باشه درصدت میره بالا تر الان از دهم شروع کن و ترم یک دوازده مرحله اول آموزشه برای بعضی درسا درسنامه برای بعضی ها فیلم ببین بعد تست آموزشی بزن یعنی دونه دونه بزن بعد چک کن از منبع یک به. کنکور اردیبهشت نمی رسی اگه ساعت مطالعت بالا باشه به تیر می رسی .توی عید از مطالبی که خوندی تست بزن و مرور کن یه دور هم قبل کنکور تیر جمع بندی کن اگه بازم سوال داشتی بپرس 

سلام عزیزم ببین کار کنکور مرحله ایه با یه بار خوندن هر چقدر هم مفصل باشه درست نمیشه باید مطالبو طی ب ...

اخه میگن تا کنکور اردیبهش میتونی بیشتر مطالب مثلا ۷۰درصدشو خونده باشی 

اخه میگن تا کنکور اردیبهش میتونی بیشتر مطالب مثلا ۷۰درصدشو خونده باشی 

آره عزیزم میشه ولی یه بار خوندن جواب نمیده ببین شاید الان بتونی همه مطالبو با یه منبع کامل بزنی ولی درصدت بالا نمیره همه تستای منبع یکتو الان نباید بزنی زوج و فرد کن یا مضربی بزن برای مرور استفاده کنی باید طی چند مرحله مرور کنی