2777
2789
عنوان

من خسیسم یا اونا زیاده روی میکنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 67 پست
نمیدونم والا،آدم هی میخواد وارد این جریانات نشه اما خواه ناخواه میکشه آدم رو تو خودش

بالاخره گاهی هم آدم باید همرنگ جماعت بشه. بیشتر هم از این نظر میگم که بچه ها یهو چیزی پسرتون نگن که خجالت زده بشه، یا بعدا با خودش نگه کاش مامانم به خاطر من کوتاه اومده بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶ نفر هستند غیرانتفاعی یه جای متوسط ،مدرسه تاپی نیست 

اونقدر برا هر حرف الفبا جشن میگیرن که بچه ها متوقع بار میان و هیچی براشون جاذبه نداره. چه خبره..حتما در گروه تلگرام بنویسید. با دلیل و منطق. نه اصلا خسیسی نیست این روش مدرسه باید از ی جایی اصلاح بشه.

اونقدر برا هر حرف الفبا جشن میگیرن که بچه ها متوقع بار میان و هیچی براشون جاذبه نداره. چه خبره..حتما ...

گفتم هم به خانم هم به نماینده ،اما خدا شاهده یه جوری باهام برخورد کردن انگار عقب افتاده و بیکلاسم،ای خدا از  دبستان و حاشیه هایش متنفرم

گفتم هم به خانم هم به نماینده ،اما خدا شاهده یه جوری باهام برخورد کردن انگار عقب افتاده و بیکلاسم،ای ...

ولخرجی شده باکلاسی... دلشون برای متوقع بار اومدن بچه مردم که نسوخته. دو روز دیگه لابد جدول ضرب یاد بگیره باید یکی دونه موتور سیکلت جایزه ببرین. بحث تربیت و توقع بچه ست وگرنه برای هر حرف الفبا آدم ده تا چیز بسته بندی میکنه اما اینها تکراری و عادی میشه و حتی شرطی میشه برای هر یک کلمه منتظرِ پاداشِ. حرف الفبا رو قبلا گفته بودند برای هر کدوم یک خوراکی یا اسباب بازی کوچیک بیارید که در ذهن بچه ثبت بشه الان اصل قضیه یادشون رفته دنبال حاشیه ماجران. حالا با همسرتون در نهایت مشورت کنید دوتایی تصمیم واحدی بگیرید.

2790
2778
2791
2779
2792