2777
2789
عنوان

شغلتون

287 بازدید | 24 پست

دنبال کارم بچمدوسالشه غریبم جای نی بزارمش ایده برا درامدزایی چی دارین اهدای تخمکم کردم یبار ولی نشداونقدزیادنبود دلم میخادپیشرفت کنم دسم توجیبم باشه هیچ پولی ندارم  یکاری بگیت بتونم انجام بدم بابچع کسی بم کارنمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم یچیزی باشه پول زیادنخاد خب

متاسفانه چیزی نیس که پول نخواد عزیزم سعی کن یه پس اندازی واسش داشته باشی 

یاام شغلای آنلاین رو امتحان کن اگه حوصله داری تایپیست و ادمینی و که به نظرم زیاد به درد نمیخورن

لطفا لایک ننمایید🗿
متاسفانه چیزی نیس که پول نخواد عزیزم سعی کن یه پس اندازی واسش داشته باشی  یاام شغلای آنلاین ...

بنطرت انلاین شاپ بزنم کسی ازم چیزی میخره . انلاین شاپا زیادن میگم برم جنس بیارم چکی  فالور از کجابیارم

بنطرت انلاین شاپ بزنم کسی ازم چیزی میخره . انلاین شاپا زیادن میگم برم جنس بیارم چکی  فالو ...

اول باید با سود خییلی کم بدی تا راه بیوفتی 

مثلا خیلی پایین تر از انلاین شاپ های دیگه

لطفا لایک ننمایید🗿
اول باید با سود خییلی کم بدی تا راه بیوفتی  مثلا خیلی پایین تر از انلاین شاپ های دیگه

خب ازکجا باید جنس بیارم ازکجاباید جنسمو نشون بدم عرصه هیچ کاریو ندارم میشه راهنماییم کنی

خب ازکجا باید جنس بیارم ازکجاباید جنسمو نشون بدم عرصه هیچ کاریو ندارم میشه راهنماییم کنی

عمده فروش های مولوی و بازار بگیر 

بعد به دوست اشنا فامیل بگو بدون سود یا سود خییلی پایین بده بعد پیج بزن عکاسی قشنگ داشته باش از جنسات بعد با پیجت پیجای ارایشی و فالو کن و تو کامنت پست های پر بازدید کامنت بذار و تبلیغ کن 

لطفا لایک ننمایید🗿

سلام دوست عزيز

منم تازه كانال اينا زدم ولي عضوم كمه🥺

ممنون ميشم حمايتم كني عضو كانالم بشي 

لينك كانال در امضام نوشته شده 

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
عمده فروش های مولوی و بازار بگیر  بعد به دوست اشنا فامیل بگو بدون سود یا سود خییلی پایین بده ب ...

مولوی کجاعه من اصفهانم گلی . مرسی ک اینقد دلت خوبه راهنماییم میکنی خداخیرت بده