2777
2789
عنوان

دستم خیلی خالیه 🤧

1260 بازدید | 44 پست

حقوق شوهرم خیلی کمه اضاف کاری ندارن وزارت کاریه حقوقش دو تا بچه دارم ۹ و ۵ ساله

خودم آرایشگری مدرک دارم ، خیاطی تریکو بلدم 

کار بیرون خونه رو نمیذاره برم تو خونه هم واقعا نمیشه کار کنم خیلی ریخت و پاش میشه ک خونمون مهمون سر زده زیاد میاد الان واقعا نمیدونم چیکار کنم بهشم میگم میگه بیرون نه میگم خب حقوقت کمه میگه توانم همینقده آرایشگاه میگفت بزن برا خودت ولی خب با ۳۰ تومن چی میشه کرد اجاره مغازه هم نمیشه منم دو ماه پیش بردم دماغمو عمل کردم

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خونگی کن ریخت وپاشش هم مدیریت کن ما یه خیاط داریم میریم خونش مثل دسته گله 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اگه توی خونتون اتاق اضافه دارین میتونی داخلش خیاطی کنی

خونمون کلا ۵۰ متره زیر بناش 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
دستت خالیه دماغ عمل میکنی خدافظ 

خب اولا دو ماه پیش عمل کردم با پول قرعه کشیم ک در اومده بود الان خیلی چیز عجیبی دیدی ،به سلامت