2777
2789
عنوان

لایف استایلم

407 بازدید | 8 پست

صبح ساعت ۶ونیم بیدار میشم . یه آبجوش عسل میخورم.حاضر میشم میرم دنبال بچه ها میرسونم مدرسه(سرویس مدرسه ام امسال)  راس ۸ میرسم خونه صبحانه مقوی میخورم به گلهام میرسم کلی گل دارم. ‌موهامو شونه میکنم ماسک صورتمو میزارم کمد لباسمو مرتب میکنم خونمو یه دستی میکشم  برای خودم ناهار بار میزارم . میشینم تو نینی سایت اینستا میچرخم.... ساعت ۱۱ و نیم میرم دنبال شیفت عصری ها میزارم مدرسه،و صبحی ها رو میرسونم خونه هاشون. رای ۱۲ونیم خونه ام . یه قهوه میخورم ناهارمو میخورم نمازمو میخونم . رو کاناپه جلو تلویزون لم میدم اینستا گوگل نی تی سایت و یه چرت یکساعته  میزنم ... بعدش پا میشم آرایش میکنم تیپ میزنم و میرم دنبال بچه ها دم مدرسه اونارم نیم ساعته میرسونم. بعدش از همون جا میرم باشگاه دو ساعت فیکس عرق میریزم . بعدش مستقیم یا  میرم خونه مامانم یا با دوستام یه دور تو بازارها میزنم  شام رو یا خونه مامانم یا بیرون میخورم بعدشم ۹ونیم اینا خونه ام ....‌ بعدشم سریال مورد علاقمو  میزارم تا ۱۲ ونیم و بعدش خواب ..... پنجشنبه جمعه  ها هر هفته یا کوهم یا باغ و روستا با خانواده ....

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسلامتییییییییییییییییی

منم متاهل

دوتا دختردارم

شاغلم 

تا 4سرکارم

میرم خونه ناهار و رسیدگی به بچه ها 

6 میرم باشگاه

شب هم ناهار فردا و کارای خونه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

میدونی چرا مهریتو میخاستن کم بزنن یا اینکه شوهرت اصلا بچه نمیخاد البته بهتره بگم شوهر یکی دیگ،چون تورو درحد مادری برای بچش نمیبینه ،فقط در حد برطرف شدن نیاز همین،مادر بودن مناسب زنای باشخصیت نه خونه خراب کن ها عزیزم