2777
2789
عنوان

تا حالا به خودتون آسیب زدین‌؟

127 بازدید | 11 پست

دیروز یه تاپیکی گذاشتم

بعضی وقتا که افسردگیم بالا میزنه دست خودم رو میبرم در حدی که چند قطره خون بیاد

همه براشون عجیب بود درحالی خیلی از دوستام تو دبیرستان یا دانشگاه اینطوری بودن،

شما تا حالا هیچ کاری نکردین؟

نگید برید پیش روانشناس چون قطعا طرف خودش به مشکلش آگاهه و اینکارو قطعا کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در دوران نوجوانی خیلی زیادددد. اون موقع مد بود😶😐

الانم به شدت پشیمونم چون جای اسکول بازیام مونده🥲

من با تیغ میزدم🙁🤕

حالا یادم میاد دلم می خواد بکشم خودمو😐

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍

سلام.بریدن دست خیر،اما درب رو محکم میبستم یا دیوار رو یه مشت نرم و لطیف میزدم،البته در زمان گذشته.الان به خودم میگم درب یا دیوار یا مشتم چه گناهی کرده،من باید خشم خودم رو کنترل مبکردم.شما لطفا" روی مهارت کنترل خشمتون کار کنید.تشکر از شجاعتتون که تاپیک زدین. 

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.

چرا آدمی بایدبه خودش آسیب برسونه آخه 

اینقدرروز وروزگاراسیب زننده ست کمه تا خودشخص هم به خودش آسیب بزنه؟

کمی تحملتون ببرین بالاترکمی درک وفکرتون بالاترببرین هیچکس وهیچ چیزی ارزش بخودآسیب رساندن نداره  

چرا آدمی بایدبه خودش آسیب برسونه آخه  اینقدرروز وروزگاراسیب زننده ست کمه تا خودشخص هم به ...

نه سنم کمه

نه تحملم کمه

شما از افسردگی حاد اطلاع ندارید

مثل سکته قلبی ناگهان حمله میکنه با این تفاوت که هیچ اورژانسی براش وجود نداره

نه سنم کمه نه تحملم کمه شما از افسردگی حاد اطلاع ندارید مثل سکته قلبی ناگهان حمله میکنه با این تف ...

عزیزم درمان کن خودتو نه آسیب بزن بازخواستت نکردم که ناراحت بشی نصیحتت کردم حالاچه ازمن بزرگترباشی چه کوچیکتر گفتم اینقدرفشارزندگی روآدمی هست دیگه خودشم که نبایدبیشتربه خودش آسیب بزنه