بچه ها من امروز اولین روز بود رفتم سرکار، استرس داشتم بعد اونایی که اونجا بودن جز خودم دوتا خانم و دوتا آقان، هیچ کاری بهم نسپردن، بعد اونا باهم گرم میگرفتن من اون وسط تنها بودم، مدام با خودم میگفتم دیگه نمیام سر کار خیلی جو سنگینی بود برام، حالا ی خانمی اونجا بود که ی ذره سنش از بقیه بالاتر بود، اون بهتر بود ی کلمه حرف میزد، اون خانم دیگه که فکر کنم معاون بود کلا تحویل نمیگرفت هیچی، تازه من قبلا سرکار رفتم ها ولی نمیدونم چرا برا اینجا اینقدر خسته شدم و کم توقعیم شد از این حجم از بی احساسی
منم برا همین میترسم برم سرکار.. که احساس تنهایی کنم
اصن باور کن خیلی بده، سر کار قبلی هم که رفته بودم همین بود وضعیت هیچ کسی باهام صحبت نمیکرد، هیچ کاری هم بهم نمیدادن عملا احساس میکردم منو الکی استخدام کردن، تازه یکی از همونا که اونجا کار میکرد ی جوری بود که دلش میخواست انگار من زودتر برم از اون کار، البته همون یکی از بهترین دوستام شد بعدش
هر محیط جدیدی بری اولش این حس طبیعیه حالا میخواد سرکار باشه، مدرسه ، دانشگاه ، خانواده همسر یا... ، شما باید سعی کنی خودتو با محیط و اطرافیان سازگار کنی و بهش زمان بدی ، بعد یک ماه میبطنی با محیط خو گرفتی
من خودم مثلا روانشناسی میخونم ولی بازم تو این محیطا صدام میاد پایین آروم حرف میزنم، ی آدم مطیع میشم، ...
دنبال ایراد تو خودت نگرد ، ذات محیط جدید همینه ، از طرفی هم بستگی داره خودت آدم زود جوشی باشی یا نه ، بنظرم رسمی اما با محبت برخورد کن ، زیادی هم رو ندی که فردا سوارت نشن