2777
2789

با سرنگ بریز تو حلقش دماغشو‌بگیره ی‌وقت نپره تو گلوش..بعدش بهش اب بده چون سنش کمه فک نکنم بشه ابجوش عسل و لیمو داد یا مثلا شلغم این‌چیزا

بهراد   بهار عاشقتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سرنگ بریز تو حلقش دماغشو‌بگیره ی‌وقت نپره تو گلوش..بعدش بهش اب بده چون سنش کمه فک نکنم بشه ابجوش ...

از شیر گرفتمش تاحالت شلغم ندادم بهش ببینم‌میخوره یا نه باید اماحلنش کنم 

چاره نیست با قطره چکون بهش بده کنارشم آب ولم با عسل و لیمو قاطی کن بهش بده اب لیمو شیرین بده 

به بچه یکساله که عسل نمیدن

اسی ندیشا معدش میریزت بهم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دلم نمیاد  گناه داره اگه تا دوروز دیگه خوب نشد مجبور اینکار کنم

عزیزم عسل و آب لیمو با قطره چکون بهش بده 

آب سیب بهش بده 

ان شاء الله زودتر خوب میشه نگران نباش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
به بچه یکساله که عسل نمیدن اسی ندیشا معدش میریزت بهم 

نه کی گفته بهم میریزه؟! 

چرا باید بهم بریزه معدش؟! 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
با سرنگ بریز تو حلقش دماغشو‌بگیره ی‌وقت نپره تو گلوش..بعدش بهش اب بده چون سنش کمه فک نکنم بشه ابجوش ...

سنش کم نیست عزیزم.میگه ۲۰ ماهشه.همه چی میتونه بخوره.فقط شلغم خوبش میکنه 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
2790
2778
2791
2779
2792