2777
2789
عنوان

بیهوشی زایمان

249 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من بخاطر اینکه قبلا جراحی اسکولیوز کردم باید برای زایمان بیهوش شم 

کسی اطلاع داره شیر دادن به نوزاد بعد از به هوش اومدن ضرر داره؟دارو بیهوشی منتقل میشه به بچه؟

دکتر من گفت هیچ آسیبی به بچه نمیرسه

منم میخوام بیهوش بشم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اگه مشکل پزشکی نداره بی حسی برو بهترین حس دنیاست وقتی صدای اولین نفس و اولین لمس پوست رو میگیری از شکمت که در بیارن میارن پیش لپت میزارن قربونشون برم گریه که میکردن بوی منو میفهمیدن ساکت میشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل پزشکی نداره بی حسی برو بهترین حس دنیاست وقتی صدای اولین نفس و اولین لمس پوست رو میگیری از ش ...

منم عاشق این حسم 

ولی نمیشه 

من هنوز باردارم نشدما😂تو اقدامم تازه 

شما چرا میخوای بیهوش بشی؟

من دیسکم پاره اس

و ترس از بی حسی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دوبار سزارین شدم  با بیهوشی کامل  بچه هم شیر دارم  هیچ مشکلی نداره  خودتون ر ...

میشه از بیهوشی واسه‌ من بگید

خیییلی میترسم

چند روز دیگه زایمانمه به امید خدا

میشه از بیهوشی واسه‌ من بگید خیییلی میترسم چند روز دیگه زایمانمه به امید خدا

خیلی راحت 

اصلا ترس نداره 

خیلی هم زود بهوش میآید چون سزارین  عمل طولانی نیست 

من بعدش هم الحمدالله هیچ سرگیجه یا موردی نداشتم 

الان علم پیشرفت کرده 

نگرانی به دلتون راه ندید 

انگار که خواب بودی 

زود هم بیدار میشی 

خیلی راحت  اصلا ترس نداره  خیلی هم زود بهوش میآید چون سزارین  عمل طولانی نیست  ...

من تو بارداری هام سرکلاژ هم میشم 

برای سرکلاژ هم بیهوشی کامل انجام دادن 

باز هم هیچ موردی نبود