2789

احتمالا آزمون آموزش و پرورش در سال جدید اردیبهشت یا خرداد برگزار بشه و با توجه به مدت زمان کم از ثبت نام تا شروع آزمون فرصت بین ۳۰ تا ۴۰ روزه بهتره از الان منابع عمومی رو شروع به خوندن کنید تا در بازه زمانی فرصت بیشتری برای منابع تخصصی داشته باشید.

با توجه به آزمون سال گذشته تعداد بسیاری از داوطلبان با درصد میانگین بالای ۶۰ درصد عمومی و اختصاصی و تخصصی ۱۰ تا ۲۰ درصد قبول شدن

با اندکی تلاش و مطالعه منابع اصلی و با زدن درصد بالای دروس عمومی امکان کارنامه سبز شدن و قبولی آزمون برای شما میسر میشه

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازمونش اسفند نمیدونم الان فرصت داره ثبت نام داره یا نه

نه هنوز فراخوان ثبت نام ندادن 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

مرسی کتاب تست چی بخریم؟؟

بهترین منابع برای مطالعه  ، منابع مرجع و کتاب های اصلی هستن
سایر جزوات و خلاصه نویسی از جزوه منبع برای فرصت های کم مناسب هست
شما با مطالعه و تسلط به کتاب مرجع می تونید  هر درس رو درصد بالایی در آزمون استخدامی بزنید
به یاد داشته باشید به عنوان مثال مطالعه کتاب تاریخ اسلام در مرحله اول فقط ۵۰۰ صفحه است که بعد از مطالعه کامل و خلاصه برداری نکات مهم به کمتر از ۹۰ صفحه میرسه با این تفاوت که به کلیت موضوع کتاب شناخت کامل خواهید داشت
و هنگام مطالعه خلاصه کتاب ، کل مطلب مرور خواهد شد

بهترین منابع برای مطالعه  ، منابع مرجع و کتاب های اصلی هستن سایر جزوات و خلاصه نویسی از ج ...

من صفر صفرم تروخدا بگید برای قبولی چیکار کنم؟؟؟

بنظرتون وقت دارم یا دیگه وقت ندارم؟؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

من صفر صفرم تروخدا بگید برای قبولی چیکار کنم؟؟؟ بنظرتون وقت دارم یا دیگه وقت ندارم؟؟؟

وقت هست از همین الان شروع کنید به خوندن

رشته تون چیه

وقت هست از همین الان شروع کنید به خوندن رشته تون چیه

لیسانس روانشناسی دارم

این کتاب رو بنظرتون وقت میکنم بخونم ؟؟

تروخدا بگید چی بخونم کتاب تست سراغ دارید؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

لیسانس روانشناسی دارم این کتاب رو بنظرتون وقت میکنم بخونم ؟؟ تروخدا بگید چی بخونم کتاب ...

بله خوبه فعلأ عمومی ها را بخون تا دفتر چه اش بیاد