2777
2789
عنوان

حاجت روایی

114 بازدید | 14 پست

سلام چه چله ایی بردارم چ نمازی بخونم کلا چیکار کنم دهن یکی بسته بشه و قسمت جاری بشه و کلا حاجتمو بگیرم تروخدا بگید سه ساله ک گیرم نمیخوام سراغ دعاجنبل برم 

دختری از جنس شعر ❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم میتونم مشکلمو بگم بهت؟ اخرین تاپیکم گفتم اگه میتونی کمکم کن🥺

اگه در مورد برادرتونه ک همینو انجام بده 

و اینکه میتونی روزی ی بار سوره یس بخونی تا چهل روز و بگو ک اگه قراره با این سخث خوشبخت بشم این ازدواج سر بگیره

یا امام رضا

اگه در مورد برادرتونه ک همینو انجام بده  و اینکه میتونی روزی ی بار سوره یس بخونی تا چهل روز و ...

مشکلات زیادی غیر داداشم هم هس با سوره یس میره؟ 

دختری از جنس شعر ❤️
چ مشکلاتی؟

مثلا داداشم فهمیده بشدت خطرناکه ممکنه پسره رو بزنه دعوا کنه ...یه چیز مطمئن میخوام ک بعد چهارماه بیاد خواستگاری بتونه براحتی بیاد دوم اینه ک مادرش هخ مخالفه چون راه دورم سوما خونوادم هم با پسر دور مشکل دارن 

دختری از جنس شعر ❤️
مثلا داداشم فهمیده بشدت خطرناکه ممکنه پسره رو بزنه دعوا کنه ...یه چیز مطمئن میخوام ک بعد چهارماه بیا ...

برای جلوگیری از شر و دعوا میتونی روزی ۱۵۵ مرتبه ذکر دافع رو تکرار کنی تا ۱۹ روز ب نیت اینکه دعوا نشه 

برای زبان بند هم همون عکسی ک برات فرستادم رو انجام بده جواب میده

و سوره یس چهله شو بردار ک اگه این ازدواج به ب خیر و صلاحته انجام بشه 

میتونی مثلا تا چهل روز ب نیت شهدا مخصوصا شهید ابراهیم هادی روزی ۱۰۰ صلوات بفرستی ک ازدواجت سر بگیره 

در کل ختم زیاده تو همین سایتم سرچ کنی میاد بالا فقط باید مداومت داشته باشی

یا امام رضا

2790
2778
2791
2779
2792