2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

1887 بازدید | 27 پست

سلام کسی اینجا میتونه کمکم کنه

اصلا نمیفهمم نظام جدید چی به چیه

میخوام برای کنکور بخونم میگن باید ترمیم معدل کنی

یعنی چی؟

معدل یازدهم و دوازدهم تو کنکور تاثیر داره؟

معدل یازدهمم ۱۸.۹۰

معدل دوازدهمم ۱۷.۳۸

نمرات یازدهمم همش اوکین به جز زبان فارسی و انگلیسی ۱۶.۵ شدم

نمرات پیش دانشگاهیمم برای عمومی خوب نشده

فیزیک هم شدم ۱۲

یعنی باید اینا رو دوباره امتحان بدم؟

سلام برای امسال فقط معدل دوازدهم تاثیر داره کاری به معدل یازدهمتون ندارن . معدل دوازدهمت حتی اگر ۲۰ هم بود باید دوباره ترمیم بزنی چون ترازش نسبت به امتحان نهایی امسال سنجیده میشه 

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام برای امسال فقط معدل دوازدهم تاثیر داره کاری به معدل یازدهمتون ندارن . معدل دوازدهمت حتی اگر ۲۰ ...

شما میدونی از کی باید برا ترمیم معدل ثبت نام کرد؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

شما میدونی از کی باید برا ترمیم معدل ثبت نام کرد؟

فک کنم بهمن ماه باید پرونده رو ببریم مدرسه بزرگسالان 

ولی ثبت نام فروردین ماه هستش 

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

ای بابا😑 یعنی همه ی درسا رو سوالاش چجوریه سخته؟

اره ترمیم نزنی که خیلی بد میشه هرچقدرم که کنکورتو عالی بدی بازم نتیجه نمیگیری . من فارغ التحصیل ۴۰۲ بودم که تاثیر ۴۰ درصدی بود پوستمون کنده شد از شدت سختی و مفهومی بودن سوالا امسال که ۵۰ درصده خدا رحم کنه فقط

باید مفهومی و عمقی بخونی که بتونی به سوالا جواب بدی از ۵۰ درصدم ۲۸ درصدش برای عمومیاس ینی عربی زبان ادبیات سلامت و دینی بیشتر رو اینا تمرکز کن

اره ترمیم نزنی که خیلی بد میشه هرچقدرم که کنکورتو عالی بدی بازم نتیجه نمیگیری . من فارغ التحصیل ۴۰۲ ...

اوووف بادم خالی شد😂😂😂

تشریحی هست سوالا دیگه اره؟

درس سلامت دیگه چیه

میشه بگی کلا درسای دوازدهم چیا هستن؟

[QUOTE=323497377]اره ترمیم نزنی که خیلی بد میشه هرچقدرم که کنکورتو عالی بدی بازم نتیجه نمیگیری . من فارغ التحصیل ۴۰۲ ...[QUOTE

همون امتحان‌نهاییه دیگه

یا جدا هست از اون؟

اوووف بادم خالی شد😂😂😂 تشریحی هست سوالا دیگه اره؟ درس سلامت دیگه چیه میشه بگی کلا درسای دوازدهم ...

تشریحی تستی جاخالی صحیح غلط همه چی داره 

شما رشتت تجربیه؟

فیزیک شیمی زیست شناسی زمین شناسی ریاضی عربی دینی زبان ادبیات هویت سلامت 

[QUOTE=323497377]اره ترمیم نزنی که خیلی بد میشه هرچقدرم که کنکورتو عالی بدی بازم نتیجه نمیگیری . من ...

همون امتحان نهاییه

تشریحی تستی جاخالی صحیح غلط همه چی داره  شما رشتت تجربیه؟ فیزیک شیمی زیست شناسی زمین شناسی ری ...

اره تجربیم

اینو امتحان بدم دیگه نیاز نیست ترمیم کنم؟

چون من هدفم کنکور ۱۴۰۵؟

اره تجربیم اینو امتحان بدم دیگه نیاز نیست ترمیم کنم؟ چون من هدفم کنکور ۱۴۰۵؟

اینی که من گفتم برای ۴۰۳ بود 

برای ۴۰۵ باید امتحانای ۳ پایه رو ترمیم کنی