2777
2789
عنوان

روکش کابینت

58 بازدید | 4 پست

میشه روکش کابینت رو زد به دیوار؟ یا به چوب؟

میخوام بشه دیوار رو آب زد.

نمیتونم کاشی کنم.😔

لطفا اگر چیز زیادی نمی دونید کامنت نذارید که بتونم تاپیک خالی رو پاک کنم.🌹❤

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
کاغذ دیوا ی ضد اب هست تو بازار

فکر کردم روکش کابینت محکم تر و بهتره؟  کدومش بهتره؟ فرقشون چیه؟ قیمتشون رو می دونی.

من زیاد چیزی نمی دونم 😞 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم روکش کابینت محکم تر و بهتره؟  کدومش بهتره؟ فرقشون چیه؟ قیمتشون رو می دونی. &nbs ...

مسلما کاغذ دیواری بهتره.ضخیم تره و خوب کارش اصلا کاور دیواره.نازکه این روکشا برا دیوار خوب نمیشه.قیمت رو نمیدونم احتمالا کاغذ گرونتره

مسلما کاغذ دیواری بهتره.ضخیم تره و خوب کارش اصلا کاور دیواره.نازکه این روکشا برا دیوار خوب نمیشه.قیم ...

ممنون عزیزم ❤🌹