2777
2789
عنوان

چقدر طلا دارید🥺دلتونومیاد بفروشید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 139 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینقدر دارم شوهرم چندبار گفت بفروش برای خودت ماشین بخر آخرم حریفم نشد خودش خرید 

از من خسیس تر اونه😒😒😒

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
پس من دلم خیلی بزرگه که تمام طلاهامو فروختم برای مغاره    

آره بابا شیر زنی 

یه هفته خودگیری دارم 

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
یه هفته است  نگاشون میکنم دوباره جمع میکنم  خیلی جگیر سوزه 😂😂😂😂

منم چن ماهه همین وضعو دارم  همه طلاهامم نو هستن ولی امروز دیگه باید ببرم بفروشم ماشین میخریم وام برداشتیم پراید بخریم⁦🤦🏻‍♀️⁩

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه