2777
2789
عنوان

فرق منو جاریم از این جا تا لندن

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 37 پست
اگه شوهرت بهت اجازه این کارو نمیداد بازم میتونستی مدیریت داشته باشی؟ خداروشکر که همسر همراهی داری&nb ...

خودش از قبل شناخت از من داشت گلم

من قبل از ازدواج هم دو مدرک تحصیلی داشتم هم سالن زیبایی باز کرده بودم 

شرایط ایجاب میکنه تا بتونی از منجلاب خودتو بالا بکشی  گاهی وقتا ی توهین ی اهانت ی قهر ی مشکل ب ...

میدونی کلا جاریم خیلی آدم پر تلاشیه کلا خیلی مصیبت کشید تو زندگی اش از شوهر اولش باباش برور طلاقش گرفت بعد برادر شوهرم معتاد بود ولی میخاستش رفتن باهم فرار کردن و این جاریم بشدت پای برادر شوهرم موند اصن یه آدم دیگه ازش ساخت من جای مادرشوهرم بودم دست شو می‌بوسیدم ولی مادر شوهرم هم اذیتش میکنخ بدبختی

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی زن ها واقعا زن هستن .... تو هم کم سن و سالی گلم کم کم یاد میگیری همه چیو منم مقابل مادرشوهرم ...

ایول چند سالته ؟؟ چجوری ؟؟ من اصن نمیتونم اینجوری باشم  چون شوهرم اصن  نمیزاره بفهمم چقد در میاره و.. البته قسط زیاد داریم ولی اگ دست من بود الان خیلی پیشرفت کرده بودیم 

اینطور ک شما گفتین ایشون بخاطر شوهرش تو زندگی سختی زیادی کشیده پس. بلاخره اعتیاد به شیشه معضل بزرگی ...

گوش شیطون کر برادر شوهرم از مرگ نجات داد فرشته است مهربون حانم برعکس اولی 😂البته اولی هم من بشخصه باهاش مشکلی ندارم ولی کلا له شوهرش به چشم کیف پول نکا میکنه احترام نگ نمیداره حریصه کلا خونوادگی اینجورین ولی با این حال من باهاش خوبم 

مقایسه نکن خودتو. چون اعتماد بنفست میاد پایین.  شوهر شما هم ظاهرا از اون دوتا وضعش بهتره.نه ا ...

آره عزیزم کن کلا رو خودم برنامه ریختم تا شوهرم  شوهرمم خیلی آدم مدیری هست کلا ولی خب اونقد اعتماد به نفسش بالاس ک دیگ کلا حرف منو گوش نمیده فک میکنه من بچم 

میدونی کلا جاریم خیلی آدم پر تلاشیه کلا خیلی مصیبت کشید تو زندگی اش از شوهر اولش باباش برور طلاقش گر ...

خب این تو خصلتشه . اینکه بتونه با محیط انس بگیره و از هر مشکلی با تلاش ب خوبی بگذره تو وجودشه . کاش قدر اینجور ادما رو بدونن ‌ 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خب این تو خصلتشه . اینکه بتونه با محیط انس بگیره و از هر مشکلی با تلاش ب خوبی بگذره تو وجودشه . کاش ...

اره طفلی کلا خیلی خیلی پر تلاشه یعنی من به چشم دیدم چقد بلا سر این زن اومده باز کم نیاورد یه تصادف کرد ۱ ماه تو کما بود بخدا هرکی جلی اون بود دیگ زندگی زو نمیخاس ماشالله بهش