2789
عنوان

عروس هلندی...

162 بازدید | 10 پست

من یه جفت مولد دارم که الان 6 تا جوجه بزرگ شده دارم ازش ،خودم شاغلم ولی دوس دارم در کنارش پرورش ایناهم داشته باشم ولی نمیدونم برسم یا نرسم ،فضاشون چ جوری باشه و...

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
سلام ازکجا میشه نروماده بودنشون رو تشخیص داد؟

بعد از 8 ماهگی به بعدش مشخص میشه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اسی به سوال میشه جواب بدی اگه امکان داره عروس من یه تخم گذاشته وای روش نمی‌خوابه هی می‌ره جا به حاش می‌کنه ولی نمی‌خوابه پری روز گذاشته بازم امکان داره تخم دیگه ای بزاره؟

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اسی به سوال میشه جواب بدی اگه امکان داره عروس من یه تخم گذاشته وای روش نمی‌خوابه هی می‌ره جا به حاش ...

نر و ماده داری ؟به لونه اش زیاد نگاه میکنی احتمالا احساس امنیت نداره جاش کم سروصدا باشه .عروس من هر سری 4 تا تخم میزاره

بله نرو ماده هستند تو حال جاشون هست جای شلوغ و پر رفت آمد باید حاشو عوض کنم ؟دیگه تخم نمیزاره یعنی ؟

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بله نرو ماده هستند تو حال جاشون هست جای شلوغ و پر رفت آمد باید حاشو عوض کنم ؟دیگه تخم نمیزاره یعنی ؟

میزاره ولی روشون نمیخوابه حس امنیت نداره

بعداز۸ماهگی ازکجا بفهمم؟اخه دوتادارم تخم نمیذارن گفتم شاید هم جنس باشن

از رنگ پرهاشون ،فاصله پاهاشون