2777
2789
عنوان

زردی طولانی و آنزیم کبدی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 5736 بازدید | 71 پست

دخترمنم روز دوم تولدش بستری شد بخاطرناسازگاری گروه خونمون من oبودم اونbبعدمرخص شدن کم کم دوباره زرد شدمخصوصاچشاش نارنجی شده بودکه بیلی روبینش۱۵شده بود۵روزدستگاه اوردیم خونه شد۸،ی کپسول بوداورسودوکسی دکتربراش نوشت تاده روز،ولی همه آزمایششاش خوب بود جوابش دکترگفت دیگه قرصودارو نیاز نیست الان که۳ماهش تموم شد خوب شده 

عزیزم غصه نخور دختر منم همین بود بااینکه دوتامونم گروه خونی o مثبت بودیم زردیش رفت بالا2 شب بستری ...

فنوباربیتال هم دادیم اما دخترم روی 11 ایست کرد اما زیر دستگاه که بود سریع اومد پایین

بعدش رنگ پوست و چشمش درست شد؟ چقدر طول کشید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو ازمایشش انزیم کبدیش خیلی بالاست یعنی ممکنه دو هفته دیگه که میشه هفتاد روز خوب بشه؟ اسم دکترتو ...

ما خوزستان هستیم عزیزم 

بله نگران نباش انشالله تنظیم میشه 

من حال الانت رو درک میکنم 

تا اون زردی چشم بچه کمتر نشد 

نه خواب داشتم نه خوراک

دخترمنم روز دوم تولدش بستری شد بخاطرناسازگاری گروه خونمون من oبودم اونbبعدمرخص شدن کم کم دوباره زرد ...

رنگ پوست و چشمش خوب شده؟ 

دختر من پوستش با اینکه هر روز مرتب چرب میکنم له میشه و یه اب زرد میاد میترسم از همین انزیم کبدی بالاش باشه

رژیمت باعث اذیتت نشد؟ 

چرا نفخ داشتم با اینکه سزارین هم بودم خیلی اذیت شدم ،چون دوست داشتم شیر خودم رو بخوره

البته چندباری سعی کردم شیشه بدم ولی نه اون دوست داشت و نه خودم 

استرس زیادی داشتم تا بحال همچین چیزی ندیده بودم ولی چون به دکتر اعتماد داشتم حرفش رو گوش دادم و جالب بود همون تایم ۷۰ روزی که دکتر گفته بود زردیش کامل رفت و یک نفس راحت من و شوهرم کشیدیم

ان شاءالله که کودک شما هم بزودی زردیش میره و یه نفس راحت میکشین،توکل برخدا کن

ما خوزستان هستیم عزیزم  بله نگران نباش انشالله تنظیم میشه  من حال الانت رو درک میک ...

من وقتی بچم بیمارستان بستری شد روز تولد خودم بود تمام خونوادم جمع شدن برام جشن بگیرن یه چشمم خون بود یه چشمم اشک که من مادر خوبی نیستم که بچم اینطوری شده و هنوز دارم غصه اش و میخورم

چرا نفخ داشتم با اینکه سزارین هم بودم خیلی اذیت شدم ،چون دوست داشتم شیر خودم رو بخوره البته چندباری ...

خیلی ممنونم امیدوارم فردا که بردم پیش دکترش بگه قابل درمانه دلم نمیاد بچم و ببرم هی خون بگیرن ازش جیگرم کباب میشه از اشکاش

رنگ پوست و چشمش خوب شده؟  دختر من پوستش با اینکه هر روز مرتب چرب میکنم له میشه و یه اب زرد میا ...

دفعه دوم که زیردستگاه رفت خیلی بهترشد ی ذره از گوشه چشاش وپوستش بودکه کم کم خودش رفت،حالا دکتربهت چی گفته؟

خیلی ممنونم امیدوارم فردا که بردم پیش دکترش بگه قابل درمانه دلم نمیاد بچم و ببرم هی خون بگیرن ازش جی ...

قوی باش مادر،این بچه تا بزرگ شه هزارو یک اتفاق در انتظارشه.

خودتو فراموش نکن

ان شاءالله مثل میلیونها بچه دیگه که خوب شدن کودک شما هم خوب میشه و همه این روزها فراموش میشه.

دفعه دوم که زیردستگاه رفت خیلی بهترشد ی ذره از گوشه چشاش وپوستش بودکه کم کم خودش رفت،حالا دکتربهت چی ...

دکتر بهم گفت زردی پوست و چشمش تا چهار ماه میره و این ازمایشش و نوشت فردا نوبت گرفتم بهش نشون بدم ببینم چی میگه

شیر خودتون تو سینه اتون گره نمیکرد؟  دکترش به شدت اصرار داره که شیر خودم و بهش بدم چون خیلی چر ...

عزیزم میتونی چند روز بدوشی

ببین نگفتم که کاملاً از شیر بگیر

به صورت موقت برای دوسه روز فقط تا زردی برطرف بشه

برای هردو بچه من فقط این روش جواب داد

روش بی خطری هم هست 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

سلام عزیزم خوبید زردی بچتون بخاطر انزیم کبدی بود؟ دارو گرفت ؟

سلام

اره انزیم کبدیش بود

تو چهارماهگی خود به خود کامل درمان شد

اصلا دارو لازم نبود با رشد کودک درست میشه