بنظر من که معنیش این نیست ک اصلا دلت نلرزه یا خطا نره
معنیش لینه اگ دلت لرزید وجدانت اجازه نده بهش بها بدی هر جور شده تلاش کنی از این حالت خارج بشی وگرنه ک واقعا کی میتونه ادعا کنه ک تاحالا این اتفاق براش نیفتاده ک تعهدش مورد آزمایش قرار بگیره
اصلا بنظرم وقتی کسی تو زندگیته هر کسیو ببینی برات فرقی نداشته باشه ، و دلت نلرزه چون تو کسی دیگه ای رو دوست داری ، من چشم هیچ مردی رو نمیبینه یعنی غیر همسرم بقیه انگار درختن در این حد هیچ حسی ندارم
کاملا درست میگی متعهد بودن یعنی اینکه من تعهد میدم که تا همیشه باشم با اونی که اونم بخواد و گرنه تعهد یکطرفه نمیشه تعهد و اگر خیلی از زن و شوهر ها نسبت به هم متهعد بود الان وضع بهتر بود
اصلاََ چرا وقتی دل و ذهن آدم پر از عشق و یاد کس دیگه ای هست، فرد دیگه ای جلب توجه کنه؟؟؟
من اینطور فکر میکنم البته🌹
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
آره اینم میشه ولی اگ یه روزی خدایی نکرده دلت لرزید و پای تعهدت موندی اونوقت عبارت مشخص میشه
در یک صورت این حرفت درسته که از لحاظ جنسی و محبت و عاطفه تامین نشی ، و خودتو کنترل کنی که دلت نلرزه اونجا هنر کردی ، وگرنه کسی که همسرش خوبه اصلا امکان ندارن زنش دلش بلرزه مگر خود زن کرم داشته باشه ، بازم هر کی یک اعتقادی داره
چرا دیگه، وقتی از یکی خوشت بیاد دلت نیلرزه، خب اینم مرحله ی اول عشق و عاشقی میتونه باشه
من 14 ساله متأهلم و اینجور فکر میکنم، بازم شاید اشتباه میکنم
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!