2777
2789
عنوان

چرا 😐🤨🤨🤨🤨🤨

242 بازدید | 11 پست

این ک میگن مردا چی میخان نینی سایت من ی سر ب تاپیکای سال ۸۹ ۸۸ زده بودم کاربراقا هم پیدامیشد و مث الان نبود ک بریزن روش بگن چی میخایینو فلان خیلی عاادی بودن  دلیلش چیه 😐

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

مرد مشکلی نیست ،،مشکل مردای زن نما هستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا یه تایمی‌مدیر سایت آقا بود

جدییی😐😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

کاربر آقا بیاد ولی درخواست دوستی نده به زن متاهل درخواست ندن تو تاپیک هایی که نباید بیان نیان و مزاحمت ایجاد نکنن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

خدایی چطوری روشون میشه حالا کار ندارم که اوکیه بیان سایت ولی بابا سایت بارداریه بماند که خیلی تاپیکا خاله زنک بازیه که حتی من خانم بدم میاد 

یه کاربری خیلی باحال بود می‌گفت از رنگ صورتی سایت خجالت بکش😂 

مشکل اینه یه عده برای مسخره بازی یا چیز دیگه که خودتون میدونید میان یا با کاربری خانم همش درخواست میدن و اینجا تو خصوصی ترین تاپیکا که دخترونه و زنونه است حتی شرکت میکنن خب شما خودت موذب نمیشی؟!

خب اقاهم باشه هیج مشکلی نیس اما خب نفر با نفرش فرق داره یسری از آقایونو دیدم خیلی تو تاپیکا عمومی ک کاری از دستشون برمیاد کمک میکنن و خوب راهنمایی میکنن، اما یسریا ک مشکل دارن اسمشون باخودشونه دیگه مشکل دارن و واسه یچیز دیگ میان اینجا.

بنظر من مهم نیست آقا هم باشه یان اما همینک چهارچوبشونو میدونن خوبه ک تو چ تاپیکایی بیان و نظر بدن‌

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌