2777
2789
عنوان

بمیرم؟

175 بازدید | 15 پست

۱۴ سالم بیشتر نیست اندازه ۵۰سال پیر شدم اما بزرگ نه ساعت۲:۳۰صبح ومن فردا امتحان ریاضی دارم اما بخاطر اون نمیخام خودمو بکشم معتاد سیگار هستم ۲ بارم خودکشی  ناموفق داشتم 

زندگیم داغونه دارم میسوزم کمکم کنید تو خونمون قرص برنج داریم میخام خودمو بکشم درست ما بد  بودیم افسرده شدیم معتاد شدیم اما هیچ کس از مون نپرسید چه مرگته از همه خوردیم همه  همه قضاوت کردن 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودکشی خوب نیست 

حداقل با عزت بمیر نه با ذلت 

آدم به جنون میرسه چیزی براش مهم نیست ولی مثل این میمونه تو عصبانیت کاری کنی بعد که حرصت خوابید پشیمون بشی از اون کار ولی دیگه دیر شده باشه 

چرا خودتو اولویت قراری نمیدی چرا بجای خودکشی دنبال ساختن به زندگی نو جدید تازه برای شخص خودت نیستی 

چرا ما آدما همیشه کم میاریم خار میشیم

همش افکار مزخرف میاد سراغمون هی میخواییم خودمونو راحت کنیم حرف هیچ بنی بشری برامون مهم نیست 

بابا یکم بیاید فکر کنیم که تهش چی 

سر و تهشو بهم بچسبونید ببیند جفت هست یا نه بعد تصمیم بگیرید 

خب چرا تعریف کم

همش درد همش غصه همش گریه همش غم از همه باس بخوری انگار قلبت داره میسوزه از بهترین کسی که دوستش داشتی جدا بشی چه حالی میشی مامان و بابات نفهمند درکت نکنن چه حالی میشی خستم دارم خفه میشم دیگه بسههه همش باید گریه کنی وقتی یاد روزای قبلم میفتم میخام خودمو بکشم این زندگی به چهدرد میخوره تهش همه می‌میریم 

همش درد همش غصه همش گریه همش غم از همه باس بخوری انگار قلبت داره میسوزه از بهترین کسی که دوستش داشتی ...

میدونی منم قبلا تا همین چند سال پیش میگفتم هیچ کس نمیفهمه فقط الکی قضاوت میکنن هیچ کس جای من نیست که منو درک کنه 

هنوزم میگم پاشم هستم واقعا کسی تو این دنیا نمیتونه اونیکی رو درک کنه تا وقتی دقیقا جاش نباشه ولی آدمایی هستن که بتونن کمک کنن تجربه ی شبیه به تورو داشته باشن همینجا کلی آدم بهت گفتن بیا تعریف کن پدر و مادرت درک نمیکنن؟ پس به اینجاییا تعریف کن ببینیم دردت دقیقا چیه زیبا

Nothing.....