2777
2789
عنوان

بچه روز زن...

196 بازدید | 26 پست

عشقم تبریک گفت بهگ و چون سلیقم یکم سخت گفت میریم باهم میخریم حالایکی دوروزرفتیم بیرون رفتیم بازارگفتم ن الان ن بعداحالاقرار توابن هفته بریم حتمی بردارم..بنظرتون چی بگم خوشم میاد

خودش گفت لباس ولی میترسم چیزی سایزم نباشه مثلاپایین تنه درشتم باسن دارم و سایز ۴۶ خجالت میکشم

بنظرتون چی بگم نظربدیدچون خودش کفت نظرمیدم بپوشی چی قشنگ بهت میاداون روز ک برداری.منم نمیخام دلش بشکنه حالا چن تاایده بدید برم سمت اونا

خدایاشکرت...❤️

خب روسری بگیر ، دیگه مشکل سایز نداری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالاتنه 42

پایین تنه 38😐😐😐😐

😩😩😂😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
لباس خوبه۰🤣

عزیزم مگه تا الان ندیدتت ک اینجوری معذبی

اعتماد به نفس داشته باش

لباس اندازت نشد ؟ خب الان میخوای چکار کنی ، نصفی از خودت بکن ک خجالت نکشی

لطفا اینجوری فکر نکن و اعتماد به نفس داشته باش

برای هر سایزی هم لباس هست

تا الان چجوری گرفتی ؟ الانم همونجوری ، حالا سایزت نشد دنیا به هم نمیریزه گلیییی

سختش نکن و برو لذتشو ببر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوش ب سعادتت

وااا

افتضاحه افتضاح

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم مگه تا الان ندیدتت ک اینجوری معذبی اعتماد به نفس داشته باش لباس اندازت نشد ؟ خب الان میخوای ...

ن ن ن سایزم همیشه پیدامیشه اوکی..ولی من خودم میگم دس نبره براچیزای ک سایزم ازشون نباشه اکثرلباساهم سایزشون تا۴۲ ۴۴.من پایین تنه ۴۶م بالاتنه ۴۴ ۴۲م

خدایاشکرت...❤️

ن ن ن سایزم همیشه پیدامیشه اوکی..ولی من خودم میگم دس نبره براچیزای ک سایزم ازشون نباشه اکثرلباساهم س ...

نگران نباش عزیزم

فوقش اینه یه چی دیگه و یه رنگ دیگه انتخاب کنه