2821
2789
عنوان

بچه روز زن...

196 بازدید | 26 پست

عشقم تبریک گفت بهگ و چون سلیقم یکم سخت گفت میریم باهم میخریم حالایکی دوروزرفتیم بیرون رفتیم بازارگفتم ن الان ن بعداحالاقرار توابن هفته بریم حتمی بردارم..بنظرتون چی بگم خوشم میاد

خودش گفت لباس ولی میترسم چیزی سایزم نباشه مثلاپایین تنه درشتم باسن دارم و سایز ۴۶ خجالت میکشم

بنظرتون چی بگم نظربدیدچون خودش کفت نظرمیدم بپوشی چی قشنگ بهت میاداون روز ک برداری.منم نمیخام دلش بشکنه حالا چن تاایده بدید برم سمت اونا

خدایاشکرت...❤️

خب روسری بگیر ، دیگه مشکل سایز نداری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بالاتنه 42

پایین تنه 38😐😐😐😐

😩😩😂😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نه میگه دوس دارم کاپشن ست پافر هودی شلواربرداری ولی میترسم سایزم نباشن اکثراتاسایز۴۴

از اون هودیای لش بردار

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
لباس خوبه۰🤣

عزیزم مگه تا الان ندیدتت ک اینجوری معذبی

اعتماد به نفس داشته باش

لباس اندازت نشد ؟ خب الان میخوای چکار کنی ، نصفی از خودت بکن ک خجالت نکشی

لطفا اینجوری فکر نکن و اعتماد به نفس داشته باش

برای هر سایزی هم لباس هست

تا الان چجوری گرفتی ؟ الانم همونجوری ، حالا سایزت نشد دنیا به هم نمیریزه گلیییی

سختش نکن و برو لذتشو ببر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوش ب سعادتت

وااا

افتضاحه افتضاح

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم مگه تا الان ندیدتت ک اینجوری معذبی اعتماد به نفس داشته باش لباس اندازت نشد ؟ خب الان میخوای ...

ن ن ن سایزم همیشه پیدامیشه اوکی..ولی من خودم میگم دس نبره براچیزای ک سایزم ازشون نباشه اکثرلباساهم سایزشون تا۴۲ ۴۴.من پایین تنه ۴۶م بالاتنه ۴۴ ۴۲م

خدایاشکرت...❤️

ن ن ن سایزم همیشه پیدامیشه اوکی..ولی من خودم میگم دس نبره براچیزای ک سایزم ازشون نباشه اکثرلباساهم س ...

نگران نباش عزیزم

فوقش اینه یه چی دیگه و یه رنگ دیگه انتخاب کنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش