2821
2789
عنوان

شاید عشق ...

187 بازدید | 3 پست

آری آغاز دوست داشتن است

گرچه پایان راه ناپیداست

من به پایان دگر نیاندیشم

که همین دوست داشتن زیباست

درگیر امتحانم اما وجود تو شده انگیزه و در عین حال مشغله ی ذهنی من کنار امتحانم...

درست همین امشب و نگرانیات بود که باز دل منو برد ...

عشق به تو در من داره جوونه میزنه .‌‌..

این مراقبتهای ریزتو دوست دارم...

درست وقتی شب به خیر گفتی و داشتی تایپ میکردی ،کاش عجله نمیکردم و میدیدم چی میخواستی بگی ...

هر چند مطمئنم بازم اگه شب به خیر نمیگفتم تو بازم نوشته تو پاک میکردی ...

نمیدونم نگران چی هستی عزیز من ،شاید نگرانیت قابل درک باشه ...کاش یه کم کمتر صبوری میکردی ...کاش ،کاش ،کاش ...

شاید این حس عشق باشه ،شاید نباشه ...شاید صرفا نیاز دارم یه آدمی مثل تو پیشم باشه ...نمیدونم ،هر چی هست وجودت همیشه لبخند به لبم میاره ...حتی هر چیزی که منو به یادت میندازه ...تصادفیه واقعا که کوچه ای که هر روز ازش گذر میکنم هم اسم تو هست ؟

تصادفیه که هر چقدر میخوام بهت فکر نکنم باز روزگار داره ما رو به هم نزدیک میکنه ؟

نمیدونم ،هر چی هست دمش گرم ...تو برام باارزش ترین چیزی هستی که بعد از خانواده ام وجود داره برام تا فعلا ...

شاید تو اولین کسی هستی که دارم واقعا علاقه و عشق واقعی رو تجربه میکنم باهاش ...تمام علاقه های قبل از تو شوخی بود ...

اسی قشنگ بود ✨ولی برو بخواب امتحان داری 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز