خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ما که گذروندیم و تموم توام میگذرونی و تموم...ناراحت نباش فوقش اینه بیفتی بیشتر از این نیست که...ولی قول میدم میتونی یاهو فتاح العلیم بگو دایم تا استرس نداشته باشی..راحتم بخواب..اکسیژن به مغزت بده
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
یادمه ی امتحان دیگه م پیش نیاز بود و مجبور بودم بردارم که ۳ تا باهم افتاد
منم داشتم برام اینا راحت تر بود چون حتی بعضی امتحانام در حد کنکور بود😑حداقلش یکی از امتحانام ۸صب تا ...
ولی خیلی خوب بود زندگی روز ب روز عمیقا رو ب عجایب میره
تنها دغدغه م امتحان دادن بود