2777
2789

خیلی روزهای قشنگیه 

میگذره استرس نداشته باش 

الان ب حجمش که فکر میکنید اینجوری هستید 

یادمه در ی روز ۳ امتحان باهم داشتم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما که گذروندیم و تموم توام میگذرونی و تموم...ناراحت نباش فوقش اینه بیفتی بیشتر از این نیست که...ولی قول میدم میتونی یاهو فتاح العلیم بگو دایم تا استرس نداشته باشی..راحتم بخواب..اکسیژن به مغزت بده

تو یه روز ۳ امتحان 😐😐🥲شوخی جالبی بود

خداشاهده ۲ تا عمومی داشتم زبان و ادبیات 

چون  ی ترم مرخصی گرفتم خیلی واحد هام بهم ریخته بود 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

یادمه ی امتحان دیگه م پیش نیاز بود و مجبور بودم بردارم که ۳ تا باهم افتاد 

خیلی روزهای قشنگیه  میگذره استرس نداشته باش  الان ب حجمش که فکر میکنید اینجوری هستید&nbs ...

منم داشتم برام اینا راحت تر بود چون حتی بعضی امتحانام در حد کنکور بود😑حداقلش یکی از امتحانام ۸صب تا دوظهر سر امتحان بودم چقدر بهم سخت گذشت😁

منم داشتم برام اینا راحت تر بود چون حتی بعضی امتحانام در حد کنکور بود😑حداقلش یکی از امتحانام ۸صب تا ...

ولی خیلی خوب بود زندگی روز ب روز عمیقا رو ب عجایب میره 

تنها دغدغه م امتحان دادن بود