2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

47 بازدید | 3 پست

از وقتی که باهاش ازدواج کردم یه بار یه گل یا یه کادویه مناسبتی برام نگرفته این عذابم میده پا پرویی کامل برگشته میگه تو تاحالا روز مردم چیزی برا من نگرفتی من امسال روز زن نگرفتم بزار من یه بار نگیرم درصورتی که واقعا برعکسه حالا زن عموم یه سوتین گرفته بود برام این برگشته مگه ادم روز زن اینو کادو میده گفتم خودت که هیچ گوهی ندادی 

الان ک‌ دوران ناز کشیدن و خرج کردنه ،وقتی برات نمیخره و ب جای توضیح مودبانه زبون درازی می‌کنه کات کن بعدا میفهمی ارزش یه اخم هم ندارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور کات کنم سه ساله عروسی کردیم

فکر کردم دوست پسرته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز