2777
2789
عنوان

بچه ها کیا خسته شدن از بی پولی

40 بازدید | 3 پست

اینکه دانشجو باشی نتونی بری سرکار و ی بار اضافه برای خانوااده باشی نتونی پولی پس انداز کنی خیلی حس بدیه همش ب فکر اینم چطور درامد کسب کنم

منم مجرد بودم اینطوری بودم خیلی خودمو اذیت میکردم همش دنبال کار بودم ولی بعد ازدواجم راحت شدم سرکار هم نمیرم

.مجرد بودم بخاطر فشار اعصابی که پدرم بهم میاورد مجبور بودم دنبال کار باشم

منم مجرد بودم اینطوری بودم خیلی خودمو اذیت میکردم همش دنبال کار بودم ولی بعد ازدواجم راحت شدم سرکار ...

بعد ازدواج از شوهرت پول میگیری سخت نیس اونطوری بدون کار کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ازدواج از شوهرت پول میگیری سخت نیس اونطوری بدون کار کردن

نه بابا

وقتی مدیریت خونه و بچه ها با منه اونم وظیفه داره که مدیریت بیرون از خونه رو به عهده بگیره یه جور کار گروهی میشه دیگه

وگرنه خانم هم پول در بیاره هم مدیریت خونه رو داشته باشه خیلی براش سخت میشه هرچی هم بگیم اگه خانم بره سرکار مرد هم توی کارای خونه کمک میکنه ولی باز فایده نداره چون همیشه این خانمه که میدونه باید چطور به خونه و بچه ها رسید مردا اصلا هنر یک مادرو ندارند کمک کردنشون خوب هست ولی جایگزین زن نمیشه

دقیقا دوران قدیم خانمای بیچاره میرفتند سر باغ و جاهای دیگه کار میکردند و بعد سریع خونه میومدند تا ناهارشونو بپزند حالا این وسط مردا هم وقتی خونه میومدند پا روی پا میذاشتند تا زن براشون ناهار بیاره

بنظر من مردای این زمونه هم زیاد با مردای قدیم فرقی ندارن اکثر خانمایی هم که سرکار میرن بیشتر پولشونو برای خرج خونه خرج میکنند و باعث میشن شوهرشون تنبل بشه

ناگفته نماند خانمای سیاستدار هم کم نیستند