2777
2789
عنوان

حالم بده

56 بازدید | 7 پست

تازگیا خیلی با شوهرم دعوامون میشه. و بدتر اینکه بعد دعوا شوهرم بشدت سکوت میکنه سرد میشه حال آدم به هم میخوره ینی بعد دعوا از خود دعوا بدتره انقد ک فضا سنگینه.  بعد اینکه حرف طلاق میزنه... چقد برای این زندگی زحمت کشیدیم الانم ی بچه کوچیک داریم پقد راحت ولش کنی میره طلاق میده. پس اون عشق چیشد؟

قبلا بعد دعوا یکیمون پیش میفتاد و تمام. اما الان نه...

راستش ازین زندگی ک نمیدونم چارروز دیگه تو این خونه‌ام یا نه خیلی میترسم...احساس امنیت ندارم و خیلی تنهام

فقط دلم برا بچم کبابه و بخاطر اون بازور میخندم

خب عزیزم وقتی اینقد گیر میدی دعوا میکنین طرف خسته میشه

آره ولی خب چیکار کنم؟

هردو توی خونوادمون یجورایی آدمای غدی بودیم. همه ازمون حساب میبرن. حالا فکرکن افتادیم گیر هم

نمیدونم چطور درست کنم...اصلا این زندگی دیگه ب درد میخوره یا ن

خیلی خستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی خب چیکار کنم؟ هردو توی خونوادمون یجورایی آدمای غدی بودیم. همه ازمون حساب میبرن. حالا فکرکن ...

عزیزم کوتاه بیا دشمنت نیست شوهرته بابای بچته 

زن باید صبور باشه الان گیریم دعوا کردی تو‌ برنده شدی حقو به تو داد بعدش چی 

بچت چی عشقتون چی خونه زندگیتون چی ؟

همیشه قبل دعوا و حرفایی که میخای بگی به اینا فک کن

عزیزم کوتاه بیا دشمنت نیست شوهرته بابای بچته  زن باید صبور باشه الان گیریم دعوا کردی تو‌ برنده ...

اخه بخدا فقط من نیستم. اصلا شروع دعوا هیچوقت با من نیست. اون یجور رفتار میکنه آدم داغ میکنه مجبور ب جواب دادن و بعدش دعوا میشه...و اینکه همش منو مقصر میبینه. این بیشتر منو میسوزونه.