2777
2789
دردیست غیر مردن کآن را دوا نباشد پس من چگونه گویم کاین درد را دواکن

نازم آن مهمان که بیرون کرد صاحب خانه را😐

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقشی به یاد خط تو براب میزدم

ما ز تنهایی خود جام به بالا بردیم 

نیست ما را هوس عشق و محبت ز کسی 

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

تا خار غم عشقت آویخته در دامن / کوته نظری باشد رفتن به گلستان ها

الا ای آهوی وحشی کجایی

مرا با توست چندین آشنایی

دو تنها و دوسرگردان دو بی کس

ددو دامت کمین از پیش و از پس