2777
2789
عنوان

گوش درد

103 بازدید | 7 پست

خانمای خوشگل سلام. من چندوقت همش استخون داخل گوشم درد میگیره حتی تو خواب پشت گوشمم درد گرفته انگار دست میزنم بدتر میشه کسی تجربه ای داره خیلی اذیت میشم توخواب اگرروش بخوابم ک بدتر دیگه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از حمام که میای گوشات رو خشک میکنی؟ این مهمه .. و مهمتر اینکه میگن ( گوش پاکن نزنید، چند وقت پیش دیدم؛ و گفتن با همون حوله یکم حوالی گووشتون رو خشک کنید ، گوش پاک کن بدتر اب رو ب داخل میبره و همینطور باعث جرم میشه و ( تیر کشیدن گوش و و  ... 

و دوم اینکه مطمینا بخاطر سرما هم هستش عزیزم.. سرما و حتی یه باد گاهی میزنه ب سر و گووش طوری که دقیقا همین حالتی که ولست پیش اومده میشه..‌ حتما میری بیرون گووشت رو بپوشون چون ب سرما حساس شده،،، 

از حمام که میای گوشات رو خشک میکنی؟ این مهمه .. و مهمتر اینکه میگن ( گوش پاکن نزنید، چند وقت پیش دید ...

مرسی گلم ک جواب دادین گوش پاک کن استفاذه می‌کردم. بعضی اوقات اینجوری بدتر میشم