2777
2789
عنوان

مگ میشه ادم از بچس خسته بشه...😖💔

177 بازدید | 8 پست

سلام ۴ ماهه فارغ شدم

پسرم ۴ سالشه

میاد کوچیکرو اذیت می کنه

از اینور کولیک داره دلدرد تا میام با هزار بدبختی ارومش می کنم میاد جیغشو در میاره

بچه ارومی بود پسرم

بهد اینکه داداشش بدنیا اومده ی ادم دیگ شده

نا شکری نشه خدا کنه خده از دستم ناراحت نشه

از اینم چاقی

کم‌پولی

قسطا....۰

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

بچس دیگه، حسادتش تحریک شده، اون چه میدونه مشکلات چین، اون محبت شمارو میخواد خیلی کوچیکه برا درک کردن

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ميشه مادرها ادمن يه جايي كم ميارن از همسرت بخواه كمك كنه حواست به بزرگي باشه بچه خيلي اذيت ميشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
توی دو ان سختی هستی  عزیزم غصه نخور و قوی باش میگذره

نمی تونم‌خیلی ب خدا میگم بهم قدرت و توان بده سنمم کمه ظرفیتم تمومه دیگ‌تحمل ندارم 

من درکت میکنم والا بچه اول من همش میگفت برام نینی بیارید بچه دومم که به دنیا اومد فقط باید میدیدی چه جنجالی به پا کرد تا دو ماه تو شلوارش جیش میکرد خودشو میندازه رو بچه جیغ میکشه گریه میکنه فحش میده وقتیم میگیم نکن گریه میکنه که شما منو دوست ندارید

اره ميشه مادرها ادمن يه جايي كم ميارن از همسرت بخواه كمك كنه حواست به بزرگي باشه بچه خيلي اذيت ميشه& ...

بزرگه فقط بازی می خواد 

من درکت میکنم والا بچه اول من همش میگفت برام نینی بیارید بچه دومم که به دنیا اومد فقط باید میدیدی چه ...

چن سالشه  بزرگه ؟

عجب گیری تفتادیم