2789
عنوان

روز مادر

58 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفاً نخندید و توهین هم نکنید به شدت از این کار همسرم ناراحتم که هیچی برام نخرید و همون روزشم سر چیز چرت دعوا را انداخت و قهر کرد راستش من خیلی زحمت بچه ها و خونه رو میکشم تو همه ی کارا دست تنهام فردا می‌خوام حرصش بدم و یه جشن سه تایی با بچه هام بگیرم و بهش حالی کنم که کارش بد بوده اینم بگم همیشه تولدهای اعضای خانواده ش هدیه می‌بره خوب یادشه همه چی .....دو روز پیش گفت میریم هرچی خواستی برات میخرم منم چون قهر کرده بود گفتم ممنون نیازی نیست نخر اونم همچنان باهام قهره خیلی پر روعه خیلی من هیچ تقصیری نداشتم الکی قهر کرده این کارشم به روش نیاوردم ولی تو دلم بدجور ناراحتم هیچی نخرید برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند بار گفتم من هیچی نمی‌خوام یه جعبه شیرینی بخر حداقل که اونم نخرید به زور نمیشه که منم هیچ مناس ...

منم حتی روز پدر به بچه هام که کوچیکن یادآوری نمیکنم که عین خودش باشم شوهر من می‌فهمه ولی برای من نمیکنه

خودتو ناراحت نکن پنجم روز مرده انشالله حسابی براش جبران کن تا دلت خنک بشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

منم  با اینکه چند بار بهش گفتم حتی یه شاخه گل نخرید خیلی دلم شکست از دستش ولی من اصلا تلافی نمیکنم بنظرم تلافی کردن اوضاع رو بدتر میکنه 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
منم  با اینکه چند بار بهش گفتم حتی یه شاخه گل نخرید خیلی دلم شکست از دستش ولی من اصلا تلافی نمی ...

آره بدتر میشه ولی ادب میشه تا سال بعد.یعنی میخوای براش کادو روز مرد بخری؟

آره بدتر میشه ولی ادب میشه تا سال بعد.یعنی میخوای براش کادو روز مرد بخری؟

آره میخرم بنظرم با این کار من شرمنده میشه طول می کشه ولی قطعا موثر هست بعد لج و لجبازی فقط زندگی رو تلخ تر میکنه بنظرم حیف لحظه های عمر اونا بیشعورن ولی ما که میفهیم باید سعی کنیم حال زندگی و رابطه مون رو خوب کنیم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
احسنت به شما

فدات عزیزم 😘