2777
2789
عنوان

متاستاز؟؟

222 بازدید | 14 پست

میدونم عمر دست خداست ولی بیماری ک متاستاز کرده چند درصد احتمال بهبودی داده؟حال دوستم خوب نیست....رودش متاستاز کرده حالا ب کجا زده رو نمیدونم....خوب میشه یعنی؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه متاستاز بده دیگه خوب نمیشه

😔😔😔معمولا چقدر دووم میارن؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

چی هست متاساز علایمش چی بود

توده بد خیم...دیگ فکر کنم زیاد شده میشه متاستاز 

عزیزم نمیشه گفت چقدر دووم میاره ولی متاستاز روده به کبد و ریه اس یکم سخته🥺

😭

بستگی به خیلی چیزا داره 

خیلیا تو اولین مراحل بیماری هم از بین رفتم چون نوع سرطانشون خیلی تهاجمی بوده ولی موردایی هم که با وجود متاستاز خوب شد داریم اطرافمون

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
😔😔😔معمولا چقدر دووم میارن؟

مامان دوستم متاستاز روده داشت به کبد عمل کرد ۱۰ سال خوب بود ولی یدفه دوباره برگشت و متاسفانه فوت شد

تو دوست شما ممکنه خوب شه و اصلا برنگرده اینم هست

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بستگی به خیلی چیزا داره  خیلیا تو اولین مراحل بیماری هم از بین رفتم چون نوع سرطانشون خیلی تهاج ...

واقعا؟ خوب شدن؟ میشه بدونم از چه نوعی بودن؟ الان حالشون چطور هست؟