2777
2789
عنوان

بهم میگه بی حیا

548 بازدید | 6 پست

من یه نفر رو دوست دارم کلا ۲ ساله خانواده ام میدونه و کلا پسره واسه دیدن میومد خونمون یعنی شاید چند بار رفته باشیم کافه یا سینما حتی مامانش آمد ولی قراره اول داداشم عقد کنه بعد اینا بیان خاستگاری ما تو این چند سال چت می کردیم داداشم کلا بدش میاد من برم باهاش بیرون یا هرچی امروزم باهاش بحثم شد وسط دعوا بهم گفت بی حیای هستی و.. کلی چیز بعدش منم لیوان زدم تو کله پوکش اونم من خیلی زد تا حدی که کبود شدام بگذریم کلی کتک خوردم تو تایپک قبل هم گفتم ولی خیلی ها حق به داداشم دادن گفتم کامل بگم چی شد واقعا ناراحت شدم هیچ وقت این کلمه رو از کسی نشنیده بود😪

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خونواده لاکچریی داری میدونن رل داری

نه اصلا یادمه اول بار که گفتم داداشم جلو همه کتک زد هیچ وقت یادم نمیره که گوشیم رو چجور خورد کرد 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همین دعوا ها خدا نکنه به مرگ ختم می شه خواهر برادر یکم کنترل کنید ولی به نظر من برادرت حق داره که م ...

من خیلی دوسش دارم یه سرما میخوره همش سوپ فلان ولی اون تهش یه دارو دستم بده با یه لیوان آب